Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csajok miért imádják magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért imádják magukat fotózni?

Figyelt kérdés

Aztán feltenni facebookra, majd valami közhelyes idézetet aláírni.

Az ilyentől kiráz a hideg!

2011. nov. 14. 19:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nincs azzal baj, ha egy lány sok képet tesz fel magáról feltéve ha azok ábrázolnak valamit, nem csak az arcberendezésük közeli lefotózása... Vannak ismerőseim akiknek végiglapozom az összes képét és mindegyik ugyanaz. na az tényleg idegesítő
2011. nov. 14. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:
20:23: dejó neked nekem csak 1 képem van fent de azon sem magamat tettem fel
2011. nov. 14. 20:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Pont múltkor gondolkoztam ezen én is,egy okból:Nézegettem a fészbúkot,és ott volt az ismerősöm ismerősei között egy platinaszőke csaj.Kíváncsi voltam,meglestem,a végeredménye az lett,hogy nagybetűkkel írtam az egyik képe alá,hogy HOL A MÁSIK SZEMED??Mindegyiken csak az 1ik látszott.:D

Egyébként szerintem vannak olyanok is,akik önbizalomhiányosak,és megerősítést szeretnének a világtól.

17/L

2011. nov. 14. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!