Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az kiábrándító ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az kiábrándító ha egy lány csúnyán beszél?

Figyelt kérdés
Próbálok róla leszokni de elég nehezen megy.Fiúk,ti kiábrándulnátok ezért egy lányból mert néha kiejt egy-két csúnya szót megszokásból?
2011. nov. 14. 18:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
de neked ez nem undorító állandóan hallgatni azokat a mocskos szavakat?vagy már megszoktad?:)
2011. nov. 14. 18:55
 12/19 A kérdező kommentje:
ja és lehagytam 14 éves vagyok szóval még elég fiatal
2011. nov. 14. 18:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Régen nagyon jóban voltunk talán az egyik legjobb barátok voltunk de azóta sok olyat tett amivel annyira messze kerültem tőle amit amúgy nem bánok...hogy majd' az sem érdekel él-e még.Meg kell tanulni nem foglalkozni a rossz dolgokkal, saját magad dolgát könnyíted meg vele:) Egyszerűen aki idegesít eljutok vele egy olyan pontra ,hogy az már annyira nem érdekel hogy azt elmondani sem tudom. És igen vágom, ez egy kegyetlen módszer de ez van:D
2011. nov. 14. 18:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Én meg 18/F...
2011. nov. 14. 18:59
 15/19 A kérdező kommentje:
gondolom meglepődtél hogy ilyen fiatal vagyok de hidd el mindenhol csak ezt hallom és egy idő után természetes hogy mindenki így beszél sokszor sikerült már róla leszokni de valahogy mindig visszajön
2011. nov. 14. 19:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Ilyen ez a mai világ...
2011. nov. 14. 19:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a barátnőim körében folyamatosan csúnyán beszélek, minden második mondatomban ott a ge,ci,a b.azzmeg meg a k.urva.

Ha fiúval vagyok akkor próbálom megválogatni a szavaimat csak nem mindig sikerül...Tudom gusztustalan ha egy csaj így beszél de nagyon nehéz róla leszokni,midig kiszalad valami rondaság a számon.

Kedves kérdező neked is ajánlanám hogy szokj le mert elvileg visszataszító ha egy fiatal lány ilyen szavakat használ....:S

17/L

2011. nov. 14. 19:31
 18/19 A kérdező kommentje:

köszi :) te legalább megértesz :) szerintem is elég kiábrándító de már lassan megszoktam hogy a lányok körében is elég elterjedt az osztályunkban is mindenki rondán beszél

meg hát bárhol vagyok buszon utcán mindenhol ezt hallani

2011. nov. 14. 19:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Erről gyorsan szokjál le mert nagyon kiábrándító mikor egy csaj csúnyán beszél. Persze néha néha lehet de ha folyamatos az nagyon lelombozó. Egy csajjal pont ez miatt nem jöttem most össze ….
2011. nov. 14. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!