Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy a diszkók tele vannak könnyűvérű lányokkal?
Kedves 21:06-os, marha nagyot tévedsz. Az meg se fordul a fejedben, hogy valaki normális is lehet a bulizás mellett??? Nem csak szentfazekak meg ribancok léteznek ám a világon!
Én hetente többször járok ilyen helyekre, mindig iszom, tombolok és SOHA nem mentem még el senkivel. Nem is fogok, van bennem ennyi tartás és büszkeség. Akivel összejvök, azzal komolyan is gondolom, a párommal 8 hónapja vagyok együtt.
Amúgy a kérdésre válaszolva - sajnos igaz. De ugyanennyire igaz az is, hogy a diszkóban a pasik 80%-s otthagy a búsba, ha nem hagyom magam taperolni, meg észreveszi, hogy nem vagyok könnyű préda. Ezek meg aztán majd jól megtalálják egymást :P
20/L
Ez igaz utolsó válaszoló.
100%ban egyet értek
17/L
kedves 21:23-as válaszoló. 21:06-os válaszoló vagyok. Én azt hiszem nem azt írtam le, hogy minden csaj könnyűvérű a diszkókban és mindenki egy r*banc és hasonlók. Ezt írtam:
"Az a maradék 20 vagy olyan hogy max havonta, évente megy el 1x-1x bulizni vagy pedig nem iszik csak táncol..."
vagy tévedek?????
olvasni kéne
21:06-os, 21:23-as vagyok megint.
Talán neked kéne olvasni tanulni, mert én azt írtam, hogy "nem csak SZENTFAZEKAK meg ribancok vannak ám a világon". És mellesleg ha végigolvasod, amit írok, akkor észreveheted, hogy én pl iszok, mint az albán szamár, gyakran bulizom, és soha nem adtam oda senkinek. És nem csak én, nekem az egész baráti társaságom ilyen.
Szóval nem, nincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!