Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak ma csak az a sablon egyenes haj jön be, vagy a göndör is?
Srác vagy és azért kérdezed, hogy mi jön be a csajoknak?
gondolom....:D
Hát akkor azt mondom, hogy ahány csaj annyi válasz..:D
Nekem monjuk nem a haja számit, hanem a stilusa...:D
Nekem az első, amit megnézek mostanában egy ismeretlen srácon, az a haja.:D (A kopaszok így már szóba sem jöhetnek...:P) De nincs olyan, hogy CSAK az egyenes haj. És attól függ, hogy egyenes vagy göndör... nagyon aranyos göndör hajú srácokat is láttam már.:) Tökcukik azok a kis göndör fürtök.:D(L) Nálam most az oldalra vagy előrefésült egyenes félhosszú(de semmiképp se ér a nyak alá) haj a nyerő.(Y):D Az is jó, mikor az egyik szemüket teljesen eltakarja a haj, mert olyan oldalas frufruja van, de sztem azt vki már túlzásba viszi... azt hiszi attól már menő, mert vasalja a haját és belelóg a haja a szemébe. Na az ilyen "menővagyok mert a szemembelóg a hajam" emberkék ki vannak zárva.:) Ja de most a hajról van szó...:D Szval nekem a göndör kis fürtök is bejönnek.;) (csak ne legyenek túl hosszúak.sztem.)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!