Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felbontotta a jegyességet! Visszajön valaha is?
hát igen, vagy nem, de az egyik biztos, bocsi de ezt szerintem csak ő tudja..
Lehet hogy pont ez a gond hogy nem volt még szexuális kapcsolata, kitudja mivanezekkel mostanság..
A szívem szakad meg az ilyen emberekért. Te vagy a fiú? te nem randiztál mással azóta? nem gondoltad, h megkeresd?
Am. hasonló helyzetben vagyok én is...
még nagyon fiatal, nem élt, nem tapasztalt semmit...érthető, hogy megijedt... hagyd, had bontogassa a szárnyait, és ha úgy érzi, hogy te voltál az igazi, vissza fog menni hozzád...csak biztosítsd affelől, hogy az ajtód nyitva áll, és hogy szeretettel várod (nehogy attól féljen, hogy haragszol rá vagy ilyesmi és ezért ne keressen)
szóval röviden: van esély rá, hogy visszamenjen, ahogy arra is, hogy nem fog...az idő majd eldönti, addig próbáld meg te is élni az életed
Második akkor tudod, hogy milyen érzés.
Nem randiztam azóta senkivel, nekem ő kell mert volt már kapcsolatom előtte de egyikkel sem volt ilyen mint vele.
Felejtsd el... Még ha kegyetlennek is hangzik... Én tudom miről beszélsz... Átéltem... Onnan, ahol Te vagy visszaút már nincs...
Együtt érzek veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!