Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti sírtatok már lány miatt?
Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 22:45
11/24 anonim válasza:
ja amugy a masodik vagyok es az elozo(kilencedik)
12/24 anonim válasza:
Azon a videón én is sírtam... igan, én egy túlérzékeny lány vagyok. :)
13/24 anonim válasza:
igen. az elmúlt 5évemben 2 dolog volt ami miatt sírtam. az egyik az családtagok halála, a másik megy egy bizonyos lány akire tényleg az életemet tettem fel
14/24 anonim válasza:
Istenem..ezen a videón én is elsirtam magam :((
15/24 A kérdező kommentje:
Én is láttam már ezt a vidit korábban, sintén nem birtam ki...
2011. nov. 13. 23:00
16/24 anonim válasza:
büszkén vállalom hogy igen, nem egyszer nem kétszer.
egy olyan lánnyal lett vége aki a mindenem volt. még mindig nem hevertem ki, nincs nap hogy ne gondoljak rá és nem most történt de még mindig elérzékenyülök ha a közösen eltöltött időre gondolok.
20/F
17/24 anonim válasza:
Én kíváncsi lennék a háttér történetekre is...
Azért ha egy férfi sír egy nő után, ott tényleg komoly kapcsolatnak kellett lenni. Mi történt? Dobott titeket a csaj valaki más miatt? Vagy el kellett költöznie?
21F
18/24 .:Laci:. válasza:
a háttér történet annyi, hogy megcsalt és mikor rákérdeztem, még 1 napig tagadta, mindenem oda adtam neki még így 100 km távolságból is és mégse volt elég jó, nem vettem észre a jeleket, hogy ezt hamarabb kiderítsem, akkor derült már ki mikor épp ide költözött hozzánk, nem akartam kidobni, még mindig együtt vagyunk bár már haza költözött, sosem lesz minden a régi és ezt ő is tudja, próbál bizonyítani de nem nagyon megy neki...
19/24 anonim válasza:
Már több éve nem tok sírni semmin.
17/F
20/24 anonim válasza:
de, de ezt sose mondanám el senkinek, azóta már erősebb lett a jellemem sokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!