Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szarul nézek ki akkor el is felejthetem a szép lányokat?
Vannak - én is leszarom a külsőt.
Viszont mivel ez nálad olyan nagy issue, így valószínűleg vagy annyira felszínes, hogy ez legyen a kizáró ok.
Te amúgy is túl idős vagy hozzám. Mondjuk ahogy észrevettem, létezik egy ilyen tendencia, hogy minél idősebb egy lány (természetesen a 20 és 30 év közötti korosztályra célzok), annál kevésbé számít a külső, és annál fontosabbak lesznek az egyéb értékek: intelligencia, egyeseknél vagyoni helyzet, stb. Ez mindenképpen megnyugtató.
Mellesleg a magyar és az angol kombinációja nem előremutató.
Nem kell az arcberendezést megváltoztatni. Le kell menni kondizni, egy kicsit kokszolni is :DDDDDD
Akkor sok lány fog rád tapadni. Izmos pasiknak mindig sikerük van, pláne ha bunkó is vagy hozzá. Ha pedig pénzed is van, te leszel a tinilányok főnyereménye.
Kinek mi a szép... Lehet más csúnyának találja, akit te szépnek. Az meg, hogy ne legyen kövér és tetsszen az arca nem nagy igény. Linkelnél egy olyan lányt aki megüti a mércéd?
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!