Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kacsintani? Lehet hogy nevetsegesnek tunok, de nekem sehogysem sikerul? Meglehet azt tanulni valhogyan?
Hát, igazából nehéz megtanulni. Nekem úgy sikerült, hogy elkezdtem hunyorítani, aztán lassan az egyik szemem megpróbáltam kinyitni. Általában szerintem könnyebb csak az egyikkel, vagyis na. Hogy érthetőbb legyek: kevés olyan ember van, aki mindkét szemével tud kacsintani. Nekem csak úgy meg, ha a jobb szememet hunyom le, és a bal marad nyitva.
Amikor fényképezel, akkor is csak az egyik szemeddel tudsz belenézni a nézőkébe.
Gyakorolhatod úgy is, hogy egyik szemedet lecsukva tartod az ujjaddal, míg a másikat kinyitod.
Szerintem kitartó gyakorlással előbb-utóbb menni fog. :)
Szerintem nem kevés az az ember, aki mindkét szemével tud...bár nem tudom. Én tudok. :) Lehet, hogy kivétel vagyok? :D
És tényleg a fényképezős "trükk" jó, nem muszály fényképezz, csak próbálgasd! De ahhoz olyan régi fényképezőgép kell, nem digitális.
Aztán próbáld meg úgy, hogy gyorsan becsukod az egyik szemed és ki is nyitod. :) Szerintem sikerülni fog. ;)
18:00-snak üzenem (16:47-es vagyok):
Rosszul írtam az előbb. :D Vagy nem tudom, hogy írtam, de én is csak úgy tudok, hogy a bal szemem lehunyom és a jobb marad nyitva. :D
Viszont Kérdező: a szádat ha fölhúzod, lehet, hogy az is segít ;) (látod, a kacsintós szmájli a jobb szemét hunyja be :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!