Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell kacsintani? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell kacsintani? Lehet hogy nevetsegesnek tunok, de nekem sehogysem sikerul? Meglehet azt tanulni valhogyan?

Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Hát tényleg érdekes egy kérdés:D Biztos meg tudod csinálni azt, hogy az egyik szemed nyitva tartod, közben a másikat lehunyod. Majd nyisd ki az eddig behunyt szemed és hunyd le újra, majd próbáld ezt egyre gyorsabban és akkor sztem tuti menni fog előbb utóbb:P
2009. máj. 9. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Hát, igazából nehéz megtanulni. Nekem úgy sikerült, hogy elkezdtem hunyorítani, aztán lassan az egyik szemem megpróbáltam kinyitni. Általában szerintem könnyebb csak az egyikkel, vagyis na. Hogy érthetőbb legyek: kevés olyan ember van, aki mindkét szemével tud kacsintani. Nekem csak úgy meg, ha a jobb szememet hunyom le, és a bal marad nyitva.

Amikor fényképezel, akkor is csak az egyik szemeddel tudsz belenézni a nézőkébe.

Gyakorolhatod úgy is, hogy egyik szemedet lecsukva tartod az ujjaddal, míg a másikat kinyitod.

Szerintem kitartó gyakorlással előbb-utóbb menni fog. :)

2009. máj. 9. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem kevés az az ember, aki mindkét szemével tud...bár nem tudom. Én tudok. :) Lehet, hogy kivétel vagyok? :D

És tényleg a fényképezős "trükk" jó, nem muszály fényképezz, csak próbálgasd! De ahhoz olyan régi fényképezőgép kell, nem digitális.

Aztán próbáld meg úgy, hogy gyorsan becsukod az egyik szemed és ki is nyitod. :) Szerintem sikerülni fog. ;)

2009. máj. 9. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Takardd el az egyik szemedet a kezeddel (csukd be), és a másikat nyisd ki.:) Előbb-utóbb menni fog kéz nélkül is.
2009. máj. 9. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
én ezt kicsikoromban tanultam meg, de érdekes módon csak az egyikkel tudok (a jobbal). a ballal is rengeteget próbáltam régebben, de egyszerűen nem megy. amúgy a fent leírtak talán jók a gyakorlásra... de igazából nem maradsz le túl sokról
2009. máj. 9. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
Én tudok mindkettővel, de általában úgy szoktam, hogy egyszerre mindkét szememmel. Próbáld ki te is úgy.
2009. máj. 9. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:

18:00-snak üzenem (16:47-es vagyok):

Rosszul írtam az előbb. :D Vagy nem tudom, hogy írtam, de én is csak úgy tudok, hogy a bal szemem lehunyom és a jobb marad nyitva. :D

Viszont Kérdező: a szádat ha fölhúzod, lehet, hogy az is segít ;) (látod, a kacsintós szmájli a jobb szemét hunyja be :D)

2009. máj. 9. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!