Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a pasimnak mikulásra?
szerintem egy jó kis télanyó jelmezt :D
persze a szexshopos szofisztikált változatot :D
NYK-be most lehet venni ilyen kis iros fehér szőrmés mikulásos fehérneműt 4ezerért.
énis olyat vettem. egy piros tűsarkúval pont jó lesz ;)
21L
De jó kedvetek van, ennek csak örülni lehet, de szegény csaj kb olyan helyzetben van mint én, ugy hogy megértem h mit érez, és ez egyáltalán nem vicces emberkék :-)
Még én sem tudom mit veszek barátomnak, nem sokkára a boltok tele lesznek mikulási ajándékokkal meg ilyenekkel, szóval majd akkor találok valamit. Én például egy üveg piára gondoltam egy mikulás sapkával a tetején, szerintem a piának örülne és a sapka meg mutatná h Mikulásra kapta :-) Szerintem ez aranyos ajándék lenne!! Elvégre is a mikulás nem egy születésnap, ilyenkor minden apróság bejön, egy kis csecsebecse is jó ötlet lenne, de legyen rajta valami téli jellemző... Sok sikert :-) remélem találsz valamit! ha igen, akkor megmondanád hogy mit vettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!