Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gimnazistalányok vagy az egyetemista lányok a könnyűvérűbbek? Melyik típust lehet könnyebben megkapni egy-egy kalandra?
ha már oda fajult a világ hogy a 13 éves kislányokat a szüzességük izgatják, érdekelne a válasz.
24/f Köszöntem a válaszokat. Semmi hátsószándékom nincs, pusztán nem tudom erre a választ és titeket kérdelek meg.
Utolsó :D Valamivel nagyon mellélőttél XD
Egy 17 éves lány vagyok szóval reményeim szerint nem az egyetemen veszítem el a szüzességem egy gimnazista lánnyal o.O
Nem a mennyiség hanem a minőség számít.
Hát azért érdekes minőség ígérete lehet ott, ahol az embert már megismerkedés előtt a koporsóba rakják. :S
Amúgy ha érdekel (még). Legelső sorban a válási statisztikák mutatják ezt. Azt mindig is tudtam hogy kb. hat év lemaradásban a fiúk, ami csak nagyjából harmincéves korra olvad el a férfiaknál. Célok, vágyak és tervek. No most én direkt finoman fogalmazok, a nők harminc éves kor előtt szeretnének általában szülni. (Itt nem számolgatnak a férfiak az előnyükre, hogy ők még ráérnek. - nem úgy mint te, hogy túl futsz) És a férfiak (ha csak nem volt valami súlyos családi tragédia) jellemzően csak a harmadik X után, azaz a az a harmincas éveik derekán eszmélnek rá arra, hogy egyáltalán szeretnének gyereket.
lemaradásban a fiúk,*
lemaradásban vannak a fiúk,
A statisztikát lehet, hogy digitalizálnom kell, mert offline forrásaim vannak csak jelenleg.
Amúgy meg azt bárki könnyen láthatja ha nincs meg ez a min. 6 év ugye ez lest plusz mínusz eggyel 5) akkor könnyen nő-férfi kapcsolat helyet anya-fia kapcsolat alakulhat ki pár tagjai közt. Ez viszont a pasiknál a harmincas éveik közepén durva válási arányt eredményez. És egy ingen fiatal lánnyal való újra nősülés szokta követni, ahol meg apa-lánya föl állás szokott lenni. A nők is ilyenkor idővel a fiatalítás mellet szoktak dönteni, ízléstől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!