Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gimnazistalányok vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gimnazistalányok vagy az egyetemista lányok a könnyűvérűbbek? Melyik típust lehet könnyebben megkapni egy-egy kalandra?

Figyelt kérdés

ha már oda fajult a világ hogy a 13 éves kislányokat a szüzességük izgatják, érdekelne a válasz.

24/f Köszöntem a válaszokat. Semmi hátsószándékom nincs, pusztán nem tudom erre a választ és titeket kérdelek meg.

2011. nov. 13. 18:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet az alapján besorolni, hogy valaki egyetemista vagy gimnazista... Emberfüggő hogy ki mekkora ribanc. Nálunk gimibe is van sok. Ja és ennyi idősen felejtsd már el a gimiseket. Mit akarsz te 17-18 évesektől :D Keresgélj a korosztályodba mert a kislányok apukája kiherél :D
2011. nov. 21. 06:39
 12/22 anonim ***** válasza:
Gimis srác ("kicsit") féltékeny. ;) Hát igen, túl komoly konkurencia neked egy egyetemista srác. Még a lány apukáját heréléssel emlegetve sem véded meg az osztálytárs lányokat a egyetemisták vadászatától. ;) Amúgy is valószintű te vagy az aki majd egyetemistaként egy gimis lánnyal lebőgve veszíted el majd a szüzességed. ;)
2011. nov. 21. 17:52
 13/22 anonim ***** válasza:

Utolsó :D Valamivel nagyon mellélőttél XD

Egy 17 éves lány vagyok szóval reményeim szerint nem az egyetemen veszítem el a szüzességem egy gimnazista lánnyal o.O

2011. nov. 21. 19:57
 14/22 anonim ***** válasza:
Ja és nem az a baj, hogy egyetemista, hanem hogy 24 éves. Mit akar ő egy 6 évvel fiatalabb kiscsajtól? :D Az én barátom is egyetemista de ő csak 20 éves. :)
2011. nov. 21. 20:00
 15/22 anonim ***** válasza:
5-9 év az ideális korkülönbség (Általában 18 felet, és párkapcsolatra értve. Tehát nagyon is sokat is akarhatna.) és a plusz mínusz egy év még belefér.
2011. nov. 22. 10:32
 16/22 anonim ***** válasza:
én 3-4 ideális korkülönbségről tudtam nem tudom te mi alapon veszed az infót :D én nem akarok olyan idős pasit. Úgyis előbb haltok akkor már legyen hosszabb az együtt töltött idő :D
2011. nov. 22. 11:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem a mennyiség hanem a minőség számít.

Hát azért érdekes minőség ígérete lehet ott, ahol az embert már megismerkedés előtt a koporsóba rakják. :S

Amúgy ha érdekel (még). Legelső sorban a válási statisztikák mutatják ezt. Azt mindig is tudtam hogy kb. hat év lemaradásban a fiúk, ami csak nagyjából harmincéves korra olvad el a férfiaknál. Célok, vágyak és tervek. No most én direkt finoman fogalmazok, a nők harminc éves kor előtt szeretnének általában szülni. (Itt nem számolgatnak a férfiak az előnyükre, hogy ők még ráérnek. - nem úgy mint te, hogy túl futsz) És a férfiak (ha csak nem volt valami súlyos családi tragédia) jellemzően csak a harmadik X után, azaz a az a harmincas éveik derekán eszmélnek rá arra, hogy egyáltalán szeretnének gyereket.

2011. nov. 22. 13:17
 18/22 anonim ***** válasza:

lemaradásban a fiúk,*

lemaradásban vannak a fiúk,

2011. nov. 22. 13:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom ha konkrét statisztikát tudsz nekem mutatni elhiszem... De ezek a megállapítások olyan általánosítás jellegűek. És az, hogy együtt maradunk-e életünk végéig nem azon fog múlni, hogy a férjem 2 évvel lesz nálam idősebb vagy 5-el. Lehet hogy te így gondolkodsz szerintem ez agyban dől el.
2011. nov. 22. 16:44
 20/22 anonim ***** válasza:

A statisztikát lehet, hogy digitalizálnom kell, mert offline forrásaim vannak csak jelenleg.

Amúgy meg azt bárki könnyen láthatja ha nincs meg ez a min. 6 év ugye ez lest plusz mínusz eggyel 5) akkor könnyen nő-férfi kapcsolat helyet anya-fia kapcsolat alakulhat ki pár tagjai közt. Ez viszont a pasiknál a harmincas éveik közepén durva válási arányt eredményez. És egy ingen fiatal lánnyal való újra nősülés szokta követni, ahol meg apa-lánya föl állás szokott lenni. A nők is ilyenkor idővel a fiatalítás mellet szoktak dönteni, ízléstől függetlenül.

2011. nov. 23. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!