Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor fognak megváltozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fognak megváltozni a lányok?

Figyelt kérdés

Mikor nem lesznek nagy elvárásaik?

Mikor lesz az, amikor nem a fäsz és pénz érdekli őket?

Mikor lesz az, amikor hétvégente nem a diszkó járnak seggrészegre leitatni és halálra kúrätni magukat?

2011. nov. 13. 14:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Mindig is ilyenek voltak, csak itt a gyk-en mondogatják hogy ők nem ilyenek, hallgass az öregekre.
2011. nov. 13. 14:43
 12/30 anonim válasza:
Majd akkor fogunk megváltozni ha ti is és akkor nem lesznek elvárásaink amikor nektek sem akkor nem a f..z és a pénz fog minket érdekelni amikor titeket nem a p...k és a pénz, akkor nem fogunk a diszkókba járni és leitattatni magunkat, amikor ti nem fogjátok elvállalni azt h itattok és el hívtok magatokkal :)
2011. nov. 13. 14:44
 13/30 anonim ***** válasza:
Kérlek akkor, amikor nem általánosítod őket, és kinyitod a szemedet, hogy jé vannak normális lányok is!
2011. nov. 13. 14:52
 14/30 anonim ***** válasza:
Van akinek nem kell megváltozni, mert ilyen.
2011. nov. 13. 16:41
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
amikor a férfiak nem azt várják el tőlük, hogy úgy nézzenek ki, mint Kate Moss, Heidi Klum és a többi modell... :)
2011. nov. 13. 16:47
 16/30 A kérdező kommentje:

14:25!

Amikor a férfiak....azok közül a kretének le vannak szärva. Rohadjanak meg. Kit érdekelnek. Maradjanak azok nők nélkül és ne pedig a normálisak.

Negyedik válaszoló!

Miért hagyják? Miért akarnak megfelelni az ilyen követelményeknek, amiket a média és a seggfäsz többség a férfiaknál diktál? Ne akarjanak ezeknek megfelelni.

Ötödik válaszoló!

Nekem pont az átlagosak jönnek be, de sehol sem látok egyet sem, ha kimegyek az utcán. Megjegyzem, hogy őket keresve nézek mindenhova és nem pedig egyből a bombázókon akad meg a tekintetem, mert ők nem jönnek be nekem. Le is nézem az ilyen tipikus bombázókat. A másik pedig a belső érték...hát igen. Egyre hülyébbek a szép csajok. Pl ez a csaj sem belső érték szerint, sem pedig külső alapján nem jön be:

http://www.youtube.com/watch?v=P3tlxCvAaF0

Utálom az ilyeneket.

Kate Moss és Heidi Klum se jönnek be nekem. Nem gerjedek rájuk.

2011. nov. 15. 14:36
 17/30 anonim ***** válasza:

# 5/15 14:27

Már nem azért, de engem igen is érdekelnek a lány érzései és a lelki dolgai. Eddig akárhány lánnyal ismerkedtem, sosem a szexre mentem, sosem azt néztem, hogy mekkora a melle, hanem egyszerűen, őszintén érdeklődtem iránta. Érdekelt mit gondol, mit érez, hogyan érzi magát az életben, a világban, de vagy kihasználtak, vagy megcsaltak, vagy eltettek lelki szemetesnek. Ronda sem vagyok leszámítva, hogy nincs olyan lányos arcom amiért, úgy odavannak a mai tinik. Szóval ez az egész szexéhes szemét pasis szemlélet értelmetlen. Tudom, hogy a kérdés is, de na... meg kellett osztanom a véleményem.

20f

2011. nov. 15. 14:39
 18/30 anonim ***** válasza:

Ha az a lány nem tetszik neked akit videón linkeltél, akkor van egy rossz hírem számodra.... Viccet félretéve szerintem kifejezetten aranyos volt, s bár én azért tudom hogy Woody Allen férfi, nem kövezném meg érte mert egyszer beégette magát :) Bármikor elfogadnék egy ilyen barátnőt :) Nekem inkább az a problémám hogy már az összes jó nő foglalt :/

16/f

2011. nov. 15. 14:48
 19/30 A kérdező kommentje:

14:48!

Nekem semmilyen szempontból nem jön be. Egyáltalán nem. Az a baj, hogy sokan ilyenek akarnak lenni, mert ez jön be a sok kreténnek. Miért nem inkább a hétköznapibb, átlagosabb csajokból lesz több?

2011. nov. 15. 14:57
 20/30 anonim ***** válasza:
5/19-essel értek egyet. Egyébként meg nem minden lány ilye, ahogy én sem. Csak mivel én normális, átlagos vagyok, nem vagyok 50 kilós, nagymellű csaj, ezért nem is kellek a pasiknak. Hát ez van. 17/L
2011. nov. 15. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!