Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány aki tetszik, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki tetszik, de semmi esélyem nála. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.a fiukat is szeretem de alányokhoz huz inkább a "szivem". Van egy osztálytársam,lány és tetszik.Az a baj hogy ö a legjobb barátnöm.De elmondtam neki hogy bisex vagyok,és elfogadta.Ö is abba a gimibe jön ahova én.szoval ujabb 4 évig együtt leszünk.Ha vlki tudja hogy mit tudnék tenni hogy valhogy elfelejtsem akkor létszi irjon!!!(bocs hogy nem tudtam rendesen megfogalmazni!)
2009. máj. 9. 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Voltál már együtt pasival vagy lányal?
2009. máj. 9. 14:04
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Miért kéne elfelejtened?

Róla csak annyit írtál, hogy elfogadta. Akár még össze is jöhettek, nem?

2009. máj. 9. 14:05
 3/12 anonim ***** válasza:
31%

8.-ba mindenki leszbi és biszex. Divatból természetesen.

Egy év és kinövöd.

2009. máj. 9. 14:11
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

Úristen!:O Ne mond már, hogy 14 évesen megtapasztaltad milyenek a fiúk és a lányok és elhetároztad,hogy neked a lányok kellenek.. Elötted még az élet.

Nem lehet hogy ez csak barátság amit a lány íránt érzel?

2009. máj. 9. 14:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Néha én is úgy érzem, hogy szerelmes vagyok a legjobb bnőmbe, mert annyira jól elhülyülünk mindig. Mással nem szoktam olyan jól elleni, ezért érzem úgy, mintha szerelmes lennék bele.:D De tudom, hogy ez hülyeség, nem lehetek szerelmes a legjobb bnőmbe, csak élvezem a vele együttlétet. Nem lehet, hogy nálad is ez a helyzet? Amúgy szerintem 14 évesen még várj vele, hogy kimondod, hogy leszbi vagy, és ne mondd el mindenkinek, mert abból később gáz lehet, és 14 éves kor felett még bárhogy változhat az egyéniséged, alakulhat az életed. Szerintem próbálj ki egy fiút, és meglátod, milyen.:) Lehethogy megváltoznak az érzelmeid. Mert lehethogy csak bemeséled magadnak, hogy leszbi vagy. Nem lenne jobb normális életet élni? (Nem azt mondom, hogy az nem normális, csak sokan furcsálják az ilyet.) Lehethogy csak különleges/más akarsz lenni, mint a többiek?! Szerintem még várj vele, hogy eldöntöd, h. leszbi vagy. Először próbálj ki egy fiút... ha nem jön be, akkor próbálj ki egy lányt, és meglátod, mi a különbség.(:
2009. máj. 9. 14:15
 6/12 A kérdező kommentje:
egy fiuval(15 volt) már jártam egy fél évet, de nem volt tul jo vele lenni.És már kiskorom ota egész fius voltam,néhaány osztálytársam is megemlitette párszor.nem az mondom hogy csak lányokat "szeretek" a fiuk iránt is ugyan ugy érzek.Inkább azt mondom csak h a barátnöm, csak suliba szoktunk beszélgetni.És csak ö gondolja azt hogy "igaz"barátnök vagyunk,mert mindig minden meg beszélnünk.És van amikor legszivesebben "kitekerném a nyakát" annyira felhuz.
2009. máj. 9. 15:11
 7/12 A kérdező kommentje:
bocs h nem tudom rendesen megfogalmazni
2009. máj. 9. 15:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Ne vonj le végleges következtetéseket abból, hogy egy 15 éves fiúval milyen élményeket szereztél.

Az még egy gyerek, akárcsak te is!

Nem is normális, hogy bármi komolyabb előfordulhatott köztetek, ami esetleg egy csóknál több.

Majd ha felnősz és te is nő leszel, és egy igazi férfival szerzel élményeket, az más lesz hidd el, mint ez a mostani tini bohóckodás! :)

Ettől van rá esély, hogy tényleg biszex vagy, ha azt érzed, hogy egy nőt kívánsz, vagy nőbe leszel szerelmes. Majd kiderül. Hacsak addig nem kerül a képbe egy pasi, aki mindent megváltoztat jelenlegi bizonytalanságodon.

2009. máj. 9. 15:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Kezdem nem érteni a kérdést :)

Szerelmet érzel a lány iránt, vagy a szexet szeretnéd kipróbálni vele?

2009. máj. 9. 15:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egy fél év járás már elég ahhoz, hogy az ember kezdje sejteni, milyen érzéseket vált ki belőle az ellenkező nem. Még ha a 15 év fiatal is.
2009. máj. 9. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!