Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnatok divatos ferfi felsoke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnatok divatos ferfi felsoket mutatni (Linket)?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 20:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
iRIGYEK VAGYTOK,H NEKIK TOBB NOJUK,PENZUK LESZ MINT NEKTEK VALAHA
2011. nov. 12. 21:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Aroc egy letunoben levo korszak
2011. nov. 12. 21:03
 13/15 cynic ***** válasza:
random rózsaszín póló lehetőleg S-es méretben, hogy feszüljön a harminc centis karodon. arra gerjednek a diszkós p.csák!
2011. nov. 12. 21:06
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ak Zac Efron,Bieber IS B**ZI?"

Ugye ezt iróniából kérdezted? :O

Egyébként én is a H&M-et és a Zara-t akartam javasolni. Plusz ott van még a GAS és Levis, aminek érdemes körülnézni az oldalán.

2011. nov. 12. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:

a rock 1 letűnőben lévő korszak? tényleg?XD ugye ezt most nem gondoltad komolyan?:D

nem vagyok irigy, sőt inkább röhögök azon hogy nekem valamivel kifinomultabb a zenei ízlésem...

2011. nov. 13. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!