Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb fiúnak az önbizalomh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb fiúnak az önbizalomhiánya az átlagnál kisebb pénisz miatt alakul ki?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 10:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálam tuti nem. Önbizalomhiányom van, de a farkam simán üti az átlagot szerencsére. :)

Nálam inkább a magasságom, vagyis, hogy alacsony és vékony vagyok a fő gond.

22/F

2011. nov. 12. 11:56
 12/16 anonim ***** válasza:

A péniszemmel tökéletesen elégedett vagyok, nálam a probléma a 170 cm-es magasság és az 52 kilós testsúly jelenti. Továbbá az a sok sérelem, amit a gyenge testalkatom miatt kellett elszenvednem. A gyerekek világa nagyon kegyetlen, ha egy picit is más vagy egyből kiközösítenek. Az, hogy jó tanuló is voltam tovább rontott a helyzetemen, az átlagos képességű osztálytársaim még kevésbé tudtak elfogadni, és állandóan megaláztak.

Aztán gimiben jött a következő probléma, az arcom. Én viszonylag jóképűnek tartom magam, viszont meglehetősen kölyökképem van most 21 éves vagyok, és még most is volt olyan, hogy 16-nak néztek. Ez az arc pedig baromira nem imponál a fiatal lányoknak, nekik férfi kell, és engem besorolnak az aranyos kisfiú kategóriába a saját kortársaim. Ebből egy csomó további kudarcélmény származott. Jó, valószínűleg 30 éves korom körül ez a helyzet változni fog, addigra lehet, hogy én leszek sok húszéves lány ideálja, de ez most rohadtul nem hat meg.

Szóval nekem az önbizalomhiányom ezekből a dolgokból ered. Úgy próbálom kompenzálni, hogy igyekszem minél magasabbra jutni a társadalmi ranglétrán, hogy lehetőleg minél kevesebb ember legyen az, aki le tud engem nézni, és büntetlenül meg tud alázni. Csak az a probléma, hogy az ember ebben az útban könnyen elveszítheti az emberségét, pláne ha azt látja, hogy körülötte mindenki próbálja eltaposni a másikat. Én igyekszem ember maradni, de egyre nehezebben megy.

2011. nov. 12. 14:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Így nem, de fordítva szerintem igaz. Tehát az önbizalomhiány nem feltétlenül az átlagnál kisebb pénisz miatt alakul ki, számtalan más oka is lehet, egyéb testi adottságoktól kezdve (alacsony, nem túl jóképű) a korábbi elutasításokból szerzett tapasztalatokon át a személyes jellemvonásokig (visszahúzódó típus) egyaránt. Viszont ha egyszer pici a fütyije, akkor mindenképpen nagyobb az esélye, hogy önbizalom-hiányos lesz, és emiatt nem mer majd próbálkozni sem a lányoknál.
2011. nov. 13. 01:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem sem a p*csöm miatt van önbizalom hiányom. Bár az biztos hogy nem nagy, de annyira még sem hat meg a dolog. Engem a külsőm zavar.

Én pont az ellentettje vagyok az utolsó előtti hozzászólónak. 192-193cm vagyok, 105kiló... És nem elég hogy szimplán kövér vagyok, de még a hasam is olyan csíkos hogy egy fiú ikrekkel terhes kismama a kilencedik hónapban sem lesz olyan... Számomra ez a nehezen feldolgozható.

Senki nem szereti a kövér embereket, ahogy én sem, mostmár teszek is ellene (mostmár.. kicsit későn..), mert nem akarok "hozzám hasonló nőt", meg olyat sem aki úgymond "elfogad olyannak amilyen vagyok". Birka természetem van, talán túlságosan is, de a szánakozó ember tekintete nálam magasan kiveri a biztosítékot.

Én ezért nem is próbálkoztam senkinél soha. Magamtól hányok, hogy várhatám el bárkitől is az ellenkezőjét...

Bár annyira nem vagyok zárkózott, mindenkivel megtalálom a közös hangot :)) Volt jópár csaj barátom, még talán jobban kijöttem velük mint a fiúkkal :D De ez már mellékes...

21F

2011. nov. 14. 17:44
 15/16 anonim válasza:
Nemtudom másoknak hogy van ez. De nekem határozottan a kis péniszem miatt van önbizalom hiányom. Hiába vagyok jóképű, ismerkedni nem nagyon merek. Fusztrál a dolog. 15/23/F
2014. ápr. 16. 20:02
 16/16 anonim ***** válasza:
A 15 mióta kis pénisz? Az egy teljesen normális méret.
2014. ápr. 16. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!