Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szép vagyok, okos, gazdag és kedves, de mégsem vagyok népszerű?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Te aztán egoista vagy...

Az emberek nem szeretik az ilyen beképzelt tagokat.

És okos biztosan nem vagy, azt elárulhatom!

2011. nov. 11. 21:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Nálunk a polgármester lánya ugyan ilyen. A sulinkba jár, de senki sem szereti. Nem nagyképű, sosem hallottam oltani senkit, de mégis süt róla, hogy ő a valaki. Modellversenyekre jár, nagy részüket megnyeri, diákdiri-választást konkrétan megvette, meg bevetette apuci kapcsolatait stb.

Az a baj, hogy te teljesen tisztában vagy ezekkel a tulajdonságaiddal, így akkor is lerí rólad, ha nem is akarod. Tekints magadra csupán, mint egy átlagos lány a többi közül. Persze nem azt mondom, hogy szürke legyél.

2011. nov. 11. 21:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne egoista, csak mert leírta hogy milyen? Az ember tudja magáról milyen, miért ne írhatná le? Ettől még nem lesz egoista...
2011. nov. 11. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Mert nem olyan alkat vagy. Lehetsz gyönyörű meg okos, de attól még egy vagány csaj simán kenterbe ver. A gazdagság meg még hátráltatja is az előbbi helyzeted, mert akkor csak azt mondják rád, hogy óh, apuci meg anyuci jól pénzeli. :S Ettől még rosszabb a helyzet. Na meg, hogyha jól megnézed, az igazán szép lányok sosem népszerűek. Azok népszerűbbek, akik szépecskék, és minden olyan lányt lehúznak, aki náluk rondább!

Talán ezért! :)

20/L

2011. nov. 11. 21:38
 15/16 anonim ***** válasza:

miért akarsz népszerű lenni? bőven elég ha vannak akik szeretnek, nem kell h mindenki bírjon. nem is lehet h mindenki bírjon. mellesleg a gazdagság sok embert megrémít, féltékennyé tesz. én nem vagyok gazdag, és kicsit távol is érzem magam azoktól az emberektől, akik a vagyoni helyzetüket mindig előtérbe akarják helyezni. mellesleg azért senki nem fog bírni mert gazdag vagy. de am "alapnak" jó az amit kiírtál, szép, okos, kedves... de jó társaság vagy? jó veled beszélgetni? nem vagy se túl csendes se túl nagyszájú?

ja és a legfontosabb: van önbizalmad? mert ha nincs, akkor sajnos semmire nem mész ezekkel a tulajdonságokkal a népszerűség terén. vagy nem lehet h az a baj h kicsit túl sok önbizalmad van? na azok az emberek nagyon nem népszerűek

2011. nov. 11. 22:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Talán mert beképzelt vagy? :)

Na jó, csak vicc volt. Lehet mindenkiben valami, ami másoknak nem szimpi, és ilyenkor minél kétségbeesetten próbálkozol megszerettetni magad, annál kevésbé sikerül.

2011. nov. 11. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!