Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Megszoktátok nézni a pasik fenekét az utcán?
Figyelt kérdés
Mondjuk előttetek megy, jó feneke van, rávetődik a pillantásotok? "Mit gondoltok ilyenkor? Hmmm, de szexi, megmarkolnám!"? :P2011. nov. 11. 13:11
11/15 anonim válasza:
Én szeretem a férfi popsikat, és igen megszoktam nézni :)
12/15 anonim válasza:
Hátöööizé... én úgy megbámulom általában, ha szemrevaló, ahogy a fiúk szokták *_* ...még utána is fordulok...
13/15 anonim válasza:
Én inkább úgy összességében nézem meg a pasikat, bár ha háttal van nekem a pasi, a fenekét nézem meg. :)
Szóval, igen, néha szoktam, de nem gondolok közbe semmire, max olyanra, hogy 'hmmmm'. ;)
Egyébként én szoktam nézni embereket az utcán, de komolyan. Nem csak pasikat, lányoktól pl. tök jó stílus tippeket tudok ellesni. Ha pedig tetszik egy pasi, rámosolygok, hagy legyen jó napja:) Én is örülök, ha rám mosolyognak.
16/L
14/15 anonim válasza:
Lazán... De én a vádlijukat szoktam megnézni... Hogy vajon kisebb vagy nagyobb-e mint az enyém :DD
15/15 anonim válasza:
én csak fluorét.sp voltam sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!