Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak azért hajt rám, mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azért hajt rám, mert nem ismer más lányokat?

Figyelt kérdés
:D Így elsőre hülye kérdésnek tűnik, de az lenne a lényeg, hogy egy olyan srác hajt rám, aki egy olyan suliba jár, ahova nem nagyon járnak lányok... az ő osztályába is csak 2 jár.:D Most akkor csak azért rám hajt, mert rajtam kívül nem sok más lányt ismer? Lehet hozzá köze, hogy "fiúsuliba" jár? Leheth. még mindig hülye kérdésnek tűnik, de engem akkor is érdekel..
2009. máj. 8. 19:56
 1/5 A kérdező kommentje:
Am. 17 éves.
2009. máj. 8. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jajj... Ne légy olyan kishitű, nehéz elhinni, h valaki magadért szeret? Ha téged érdekel akk, miért nem jártok? Minden adott: 1lány+1fiú+vonzódás. Jöjjetek össze:D Sztem
2009. máj. 8. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:
:DD rajta vagyunk.. de ez azért érdekel.:D
2009. máj. 8. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
attól h fiúsuliba jár, sulin kívülről ismerhet más lányokat nem?
2009. máj. 8. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
nem mondtam, hogy nem ismer, csak azt, hogy nem nagyon... tehát nincs rögtön kéznél a suliban 200-300 csaj.:D de persze párat ismer...
2009. máj. 9. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!