Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érintsem meg őt "véletlenül", amikor mellettem ül?
Kedvelem a mellettem ülő (fősuli)férfit, hogyan érhetnék hozzá, hogy ne legyek gyanus, de mégis megérinthssem?
Várom a rafinált hölgytársak javaslatait! :)
Vagy helyezkedjek ügyesen, hogy esélye legyen a megérintésemre?
Pl: úgy helyezem a kezem.
de am felnőtt vagy mit szarozol, te sem leszel fiatalabb, mond meg neki max azt mondja, h nem xdxd én is így csináltam xd az osztályba, csak az összes lánnyal(akik v hogy ki is néztek, csak azokkal) és ők is nemet mondtak és nem lett semmi belőle, azóta is szeretnek :D semmi durva nem fog történni, nem fog haragudni, ha értelmes.. :)
v szeress engem, nyugi én nem mondok nemet, oszt úgy fogdoshatsz ahogy akarsz(akár nem csak a kezem:D), csak néha nem leszek otthon, mert el mek edzeni, (h legyen mit fogdosni) ja meg kocsmába néha egy sörre xdxdxd több elvárásom nincs, minden másba beleköthetsz :D:D
Hát a mollos poén nagy, biztos lesne, hogy mi van? :)
Utolsó, ha egyedül lennék veled a bolygón , akkor SEM. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!