Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért, hogy mikor mit rontok el?
Miért nem megy nekem ez a csajozás? Nem tömegeket akarok meghódítani pedig, hanem csak egy valakit, és nem megy, és ez egyre jobban bánt. Nem vagyok hülye tapló paraszt... nem vagyok kövér szódásszemüveges, állítólag humorom is elég jó, nem untatom a lányokat... annyira csúnya se lehetek, mert mostanában mintha azt venném észre , hogy néha talán még meg is fordulnak utánam, de hát ezt lehet csak bebeszélem vagy valami. Nem csak lefektetni akarom a lányokat, én egy rendes aranyos barátnőt szeretnék.Nem sokat... egyet ! Nemrég múltam el 21 éves és még nem volt barátnőm... Lassan már a kétségbe esés kerülget.
21F főiskolás
deédes :)
mármint sajnállak, de igazából nőként én is ebben a cipőben járok, csak nekem gimiben volt egy 2 hónapos kapcsolatom de annyi :D
lehet rossz helyen keresgélsz nem? vagy rossz lányoknál próbálkozol.
hol szoktad elrontani a dolgot? mert ha nem untatod őket akkor gondolom a beszélgetés már meg :Đ
21L
Szerintem nagyon csajozni akarsz ,és ezzel tudat alatt elijeszted őket.
vagy rossz helyen keresgélsz.
Esetleg egy kicsit javítani kell a kisugárzásodon..mert azon is sok múlik.
Nem tudom,neked kell kicsit jobban elgondolkodni,mi lehet..
Sok sikert! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!