Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vetköztetek már le próbafülkéb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vetköztetek már le próbafülkében meztelenre?

Figyelt kérdés
Ebben azért van egy kisperverzitás :) MIlyen volt a tudat, ott állni egy boltban meztelen ? :)
2011. nov. 10. 08:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Rajtam mindig volt bugyi, a fürdőruhákat is úgy próbálom fel.

Ha fiú lennék bővebb alsónadrágban, arra tényleg nem lehet rávenni egy fürdőgatyát. De akkor is inkább fecskében mennék ilyet vásárolni, ki tudja ki próbálta már fel előttem...

2011. nov. 10. 14:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Volt hogy nyáron egy kis ruha volt rajtam ,melltartó,bugyi nélkül.Bementem egy boltba ruhát nézni és a próbafülkében meztelen voltam egy kis ideig,de nem zavart különösképpen.
2011. nov. 11. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
én egyszer felpróbáltam egy feszülős boxert, és belemaszturbáltam. Mikor elélveztem benne volt a farkam. Majd visszakasztottam. Nagyon izgató. :)
2012. jan. 29. 17:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Csodás élvezet olvasni ezeket a sztorikat, viszont gondolhatnátok az eladókra is, akik mondjuk a g.citeket takarítják a próbafülkében!!!!!!!!!
2012. jan. 29. 18:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Szilvi a puncidat szőrösen hordod, vagy kopaszon?
2012. jan. 29. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!