Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kimarad (t) a fiatalságomból a bulizás, kocsmázás, discozás, az kihat majd a későbbi életemre?
Úgy értem, hogy esetleg később fog érdekelni?
Most 21 éves vagyok, és sem most, se eddigi életem során nem vágytam arra, hogy bulizzak, menjek a többiekkel. Nem vagyok antiszociális, nyitott vagyok és mindenkivel szívesen elbeszélgetek, de valahogy soha nem vonzottak ezek a dolgok, pedig próbáltak már elhívni. 1-1 helyre el is mentem, de úgy éreztem, hogy ez egyáltalán nem nekem való.
A normális válaszokat előre is köszönöm!
21/L
12:06:
Annyira nem szabályszerű, hogy hiányozni fog.
Fiatal korban azért hiányzik, mert azt látod, hogy "mindenki" ezt csinálja. Felnőtt korban már nem. Nem lesz állandóan a szemed előtt ez a dolog :)
Plusz ha annyira hiányzik, be lehet pótolni.. :D
21F
Mert mi az amit 30 évesen nem tudsz megtenni?
Hullarészegen kukákat rugtosni a Blahán? Vagy mégis WTF?
Ilyet sem eddig, sem ezután nem akarnék.
Bulizni meg bármikor bárhol lehet. Nem messze tőlünk, az egyik discoban van kifejezetten ilyen magyar buli vagy mi a retek, ahol kifejezetten 30 év felettiek tombolnak, a koruknak megfelelő zenére. Megrendezik kb félévente a bulit, a sok vén kujon meg csak szórja a zsetont a szeszre :D Nem csak a húszéveseké a világ barátom!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!