Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor mondjátok egy nőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjátok egy nőre kedves férfiak, hogy nőies, vonzó, szép?

Figyelt kérdés

Mikor nőies, vonzó számotokra a nő? Belső és külső tulajdonságok egyaránt érdekelnek. Csupán érdekel, hogyan vélekedik a másik nem erről a kérdésről.

Kérlek, írjatok kort is!

Köszönöm szépen!Kellmes napot kívánok minden válaszolónak!

2011. nov. 9. 07:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"derék-csípő arányban a csípő viszi a pálmát."

Félre ovlastad. A csípő felé tolódik el az arány, mégpedig hangsúlyosan. Ezt is írtam. A férfi válltól lefele keskenyedik, a nő meg homokóra (köztudott és én is tapasztaltam, hogy a homkóra nők a legvonzóbban). Amikor látom, ohgy a válla és a csípője majdnem azonos, a dereka meg keskenyebb, egyszerűen elámulok a nőn. 27F

2011. nov. 9. 09:00
 12/19 A kérdező kommentje:

Akkor félre értettelek, bocsánat. Na az igaz, hogy pl én hozzám hasonló férfit keresek. De az is lehet, hogy valaki olyannak lennék boldog, aki ellentétem, így kiegészítenénk egymást.

ÉN csendes vagyok, egy dominánsabb partnerrel boldogulnék, mert én nyugtatnám, amikor kell, ő felpezsditene, amikor arra lenne szükségem.

Szóval nme mindig önmagunkat keressük a másikban. Számtalan példa van az ellenkezőjére. Nem?

2011. nov. 9. 09:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen van és ezt alá is támasztja a válási statisztika. Illetve láthatod, hogy 30 év alatt nagyon komoly kapcsolatot kevesen építenek ki.
2011. nov. 9. 10:02
 14/19 A kérdező kommentje:

22 évesen túl vagyok egy 5 éves kapcsolaton. Azért van kivétel is ám. :)

És sok hasonlót tudok.

2011. nov. 9. 10:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Kivétel mindig van. De csak kivételek maradnak.
2011. nov. 9. 10:20
 16/19 anonim válasza:

Az igazat megvallva nálam a nőies szó nem azt jelenti, hogy ki hogyan néz ki! A nőiesség a nőnek a szemén keresztűl látszódik igazán! Lehet az vékony vagy picit duci, alacsony vagy magas, ha a szeme azt sugározza, hogy igen én jólérzem magam úgy ahogy vagyok, szerintem az a nőies!!! Ezt hívják eglszséges önbizalomnak is, de ha én belenézek egy nő szemébe ott dől el minden, a többi csak a körítés ill. figyelemfelkeltés :)

F/24

2011. nov. 9. 10:34
 17/19 A kérdező kommentje:
10:24-es, igazán szépen megfogalmaztad, de jó, hogy vannak ilyen férfiak is.
2011. nov. 9. 15:31
 18/19 anonim ***** válasza:

"ÉN csendes vagyok, egy dominánsabb partnerrel boldogulnék"

Kérdező! nem! Hasonló hasonlónak örül! A csendest irritálni fogja a zajos ember. Sokat beszél, állandóan beszél...te meg nem...szerintem hozzád hasonló csendes fiú lenne az igazi.

2011. dec. 12. 18:49
 19/19 A kérdező kommentje:
De akivel jól kijövök, boldogulok az ismerkedés idején, akkor az később is jó.
2011. dec. 12. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!