Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hm. Elgondolkodtató a dolog?
Ha adott x férfi és y nő. X folyton keresi a nőt, már hónapok óta beszélgetnek erről-arról telefonon, néha személyesen összefutnak véletlenül. Együtt beszélik meg, mit hogyan csináljanak a dogában stb. Kérdezgetik kinek hanyas lett ez vagy az, tehát kölcsönösen.
Ha x férfi tudja a nőről, hogy az elutasítja a komolytalan dolgokat, tehát sejthető, hogy komoly kapcsolatban gondolkodik, akkor a férfi ha ezek után is keresi, sejthető, hogy komolyan érdekli a nő?
Rendben, de érted a kérdésem lényegét???
Egy estés kalandnak nézek ki, vagy ezek szerint remélhetek többet is? Szerelmes vagyok, nem mindegy! :(
Hát köszönöm szépen, de én vagyok a nő. :) :) :)
Akkor barátnak találna?
Az a helyzet, hogy fogalmam nincs, mit jelentünk mi egymásnak? Vagy csak ő fontos nekem? Én meg a barátja lennék? NEM TUDOM!! Azt tudom, hogy nem vagyok arra képes, hogy ezt megkérdezzem, mert nőként ez olyan fura nekem, másrészt, nagyon félek a reakciótól. Egyszer elmondtam neki, hogy nagyon kedvelem, és továbbra is keresett.
Keresne, ha barátként nézne rám és tudná, hogy én többet érzek?
mióta tart ez, mert lehet, hogy még kicsit ismerkednetek kellene, aztán alakul majd, de ennyiből, hogy megbeszélitek kinek hányas lett a dogája azért nem kéne rögtön szerelmet sejteni.
beszélgessetek sokat, te is keresd a társaságát és reméljük, hogy előbb utóbb kiderül :)
Sok mindenről beszélgetünk, alkalmanként 20-30 perceket telefonon. Elmonja milyen napja volt mi történt vele, én is stb...
Megbeszélünk dolgokat együtt. Hónapok óta vagyunk így, csak az a gond, hogy keveset látjuk egymást személyesen, lehet az jót tenne, ha többet találkoznánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!