Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valakinek megvannak a temetői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek megvannak a temetői szex képei? Illetve az illetők neve?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 22:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
már nincsenek is a csaj adatlapján képek...
2009. máj. 8. 09:20
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

Nekem van egy húgom, aki nagyjából egyidős ezzel a kis förmedvénnyel... (szintén 1992-es, egy-két hónappal idősebb)

Szerencse, hogy a húgomból kiindulva van még remény, hogy nem mindegyik ennyire elcseszett ebben a korosztályban (és én is mindössze egy tizessel vagyok nála, náluk idősebb), és persze ezúton is óriási TISZTELET a kivételeknek. És az ő szüleiknek.

Azért komolyan érdekelne ennek a "lénynek" a családi háttere. Nem azért, hogy mentegessem, de most komolyan: ha a szülei a legkisebb mértékben is odafigyelnek rá, ez hogy a fenébe fordulhat elő? Hogy lesz egy emberből (egy valaha édes kis totyogó csöppségből) ilyen... rettenet? :(((

2009. máj. 8. 11:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Aha, tehát a szülőket semmilyen felelősség nem terheli :)

oké :))

2009. máj. 8. 14:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

En linkeltem be a blogod!:)

De csak a gyakorikerdesek.hu-n es ezen is most masodjara.

Bocsanatot kerek,azt hittem nem fog zavarni.

Napi szinten olvasom a blogod.:)

2009. máj. 8. 15:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, csak kíváncsi voltam. :]
2009. máj. 8. 20:03
 16/17 anonim válasza:
Ha a csaj becsukja a száját türhető feje van
2009. júl. 15. 20:21
 17/17 anonim válasza:
haverom megdugta csaknem temetőben, és nem volt vele az öccse gondolom, és nincs videó róla. XD jah és én is ismerem XD
2012. aug. 21. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!