Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit vontok le abból, ha egy srác/férfi odanyúl a férfiasságához Pl: mert viszket neki, vagy meg igazítja (ezeken kívül)? Izgató? Felfigyeltek rá?
Hehe, lanyok, ti akarjatok annyira, hogy nekunk se legyen dzsungel lent akkor bizony egyutt kell elni azzal ,hogy neha mikor kezd visszanoni a szorzet akkor viszket. Amugy meg neha igenis elofordul, hogy ide-oda "maszkal" a gatyaban es akkor helyre kell tenni, vagy egyszeruen egy szep, kihivoan oltozkodo lany beinditja a verkeringest es akkor meg nagyon gyorsan meg kell igazitani.. :D
De ha arra gondoltok amikor a "tesverek" minden masodik szavuk utan odanyulnak es emelgetik, nahat attol en is kivagyok :( Ez NEM rasszista megnyilvanulas volt, pusztan rajuk jellemzo leginkabb...
27/Ferfi
Egyetértek az előttem író fiúkkal.
De ha én igazgatnám ki a popsimba vágó tangát,hát azt hiszem lenne mosolygó közönségem!
en megertem h szukseges. de attol meg lehet diszkreten csinalni. erdekes h egeyseket sokszor latok, masokat soha. pedig ki van zarva h ok nem igazgatjak meg neha. csak ugy csinaljak h masok ne vegyek eszre.
amugy poenos eset: a zoomolt kamera elott az 1ik focisztar is igazgatta amig a tobbiek nagy komolyan alldogaltak :p
a tanga engem is vag neha. ez is termesztes. akkor rjatam miert rohog(ne) mki ha megigazitom? (ez csak koltoi kerdes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!