Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális vagy?

Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 02:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem.

26/F

2011. nov. 7. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez sajnos így van. Egy-egy értelmes kérdésre, ami nem arról szól, hogy "terhes vagyok-e", vagy hogy "X évesen Y cm az mennyire megfelelő", vagy hogy "ciki-e X (X<14) évesen szűznek lenni", vagy hasonló marhaságok, szóval ami nem iylen kaliberű, hanem tényleg értelmes kérdés, arra jobb esetben érkezik 2 válasz, abból az egyik csak balf*sz trollkodás, a másik meg hülyeség. Ellenben ha felteszel egy tök idióta kérdést, ami vagy amolyan retardált szintet üt meg, vagy egyértelműen kamu, arra száz válasz biztos, hogy jön.

De ez csak azt tükrözi, hogy milyen az ide járók átlagos agyi színvonala. :D (Tudjátok, akinek nem inge...)

2011. nov. 8. 00:47
 13/15 kovpet ***** válasza:
100%

Szerintem nincs így.

Egy normálisan megfogalmazott, érthető, elfogadható helyesírással leírt kérdésre szokott jönni értékelhető válasz.

OK, nyilván darabszámra kevesebb válasz jön, mint egy ostobaságra, de nem is a mennyiség számít :)

2011. nov. 8. 09:55
 14/15 anonim válasza:
Asszem az vagyok...
2011. nov. 30. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen homokos vagyok és büszke vagyok rá!
2011. dec. 25. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!