Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baromság osztálytársnál próbálkozni?
Ez az utolsó évünk, és van egy lány akivel egész jóba vagyunk. Szerencsére fiú-lány kapcsolat van köztünk, tehát nem vagyok benne a barátzónában.
Arra gondoltam, hogy téli szünetben megkérdezném, hogy jár-e a belvárosban (megyeszékhelyről van szó, ő pedig egy közeli faluban lakik), mert találkozhatnánk. Konkrétan ezt kérdezném:
"Szia. Jársz a szünetben a városban? Találkozhatnánk."
Aztán ha beleegyezik, akkor sem túlzásba vinni a romantikát (egyrészt én sem vagyok az, másrészt a csaj is nagyon kiismerhetetlen, mondjuk nekem pont ez tetszik benne, szóval egyszer vevő rá, másszor meg a kemény férfira vágyik), de csak úgy lazán beszélgetnénk, ismerkednénk (suliban sajnos nincs annyi lehetőség, leginkább miattam, nem azért mert gyökér vagyok, csak mással/másokkal vagyok elfoglalva). Esetleg tesztnek bedobni, mert kicsi esélyt látok rá, hogy bejövök neki, hogy "ha már itt vagyunk, akkor vennék valamit a barátnőmnek, hasonló kaliberű, mint te, úgyhogy segíts benne légy szíves." Közben meg erősen figyelném a reakcióját, ha nem maradna közömbös, az már jó jel. Aztán persze mondanám, hogy csak szívattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!