Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nem tetszik a fiúknak az ilyen alak? 177 cm,55 kg.15/L
Kizárt dolog, hogy a képen lévő csaj 55kg. :D
Full kamu az egész.
Nem tudom, te hol laksz, de nagyon sok különböző alkatú ember van azonos magassággal és súllyal. Sokon nem arányosan van elosztva a súly, vagy épp az a híres "nehezek a csontjai". Láttam már olyan lányt, akinek kétszer olyan széles volt a válla majdhogynem, mint a dereka, mégis kb olyan vékony volt, mint te. Nyilván az más alkat, mint a tied. Aztán a súly adódhat izomból meg adódhat zsírból, a zsír löttyedt, az izom feszesebb és gömbölydedebb. Ugyanaz a súly, különféle alak. Érthető?
Amúgy grat, hogy oldalról készült képet tettél föl, amiből alig lehet megállapítani valamit, de totálisan átlagos-vékony vagy, és nemtudom honnan vetted, hogy ez nagyon nem tetszik a fiúknak...
köszi utsó ;) xdd-.-
szilvasbukta nagyon nem vagyok kamu xDDD
amúgy onnan szedem, hogy a fiúknak nem tetszik mert mindenhol interneten azt látom, hogy a vékony/soványokat nagyon nem szeretik, mindenki az ilyen húsos vagy mittomén milyen csajokat inkább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!