Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogy nyomultok msn-en?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy nyomultok msn-en? Egy csaj min veszi észre, hogy bejön neked?

Figyelt kérdés

Srácok! Ha tetszik nektek egy csaj, és fennvan msn-en, és msn-en tudtok csak hajtani (mert élőben mostanában nem találkoztok), akkor mit csináltok? Tömören: egy csaj honnan veszi észre (msnen), ha egy srácnak bejön?

Mindig ráírsz? Vagy van, mikor vársz, hogy ő írjon rád?

Főleg az érdekelne, ha úgy van, hogy már láttátok egymást, de élőben még sosem beszéltetek, és újonnan vetted fel msn-re.

2009. máj. 7. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
hát én a helyedben azt csinálnám hogy eleinte mindig én írnék rá,hogy lássa érdekel,majd aztán később már ő is fog írni neked.hát sztem ha úgy vetted fel msn-re hogy még nem is beszéltetek csak láttátok egymást akkor már eleve tudja hogy bejön neked.és sztem ne nyomulj,egyszerűen csak lássa hogy érdeklődsz íránta,csak szimplán kérdezősködj h h van meg ilyenek,aztán meg majd jön magától
2009. máj. 7. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Nyomulj élőben...Az msn a zárkózott önbizalomhiányos kisgyerekek részére lett kitalálva.
2009. máj. 7. 15:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, csak érdekel, hogy a fiúk ezt hogy mutatják ki.:D Vagy ha egy srác felvesz msn-re, akkor annál már rögtön higgyem azt, hogy tetszek neki?
2009. máj. 7. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Minden alkalommal rád ir gyakorlatilag, megkérdezi nem zavar-e téged, hogy irt...

Sokat mosolyog beszélgetésközbe, igyekszik terelni a témát a szerelem felé :)

Alapvetö ismertetöjelek :)

2009. máj. 7. 15:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2009. máj. 7. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is msn-en beszélek egy lánnyal. Mindig ráírok főleg,hogy ritkán van fent. A találkozás pedig tervezőben van. és úgy néz ki, hogy a csaj vette a lapot.
2009. máj. 7. 16:31
 7/8 anonim válasza:

Attol, hogy felvesz MSN-re attol meg nem "hajt" rad, lehet epp az ellenkezojet akarja xD

-Neo

2009. máj. 7. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:

cseles cseles nagyon cseles... :D Az msnes csaj. :D sztem kérj tőle randit, és smárold le! :D

ahogy látom, nagyon oda vagy érte :D

2009. máj. 7. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!