Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen? Azt se tudom, mit akarok. Össze vagyok zavarodva.
Gondolom kamasz vagy.
Nem vagy szerelmes igazán senkibe, még nem vagy szerintem magaddal sem tisztában.
Majd megismered magad és akkor tudni fogod azt is, hogy valójában ki kell neked.
Most ilyen korszakban vagy. Nem vagy oda egy kapcsolatért, nem tartod iszonyat fontosnak ( és ez sokkal jobb, mint 15-16 évesen összetörni egy kapcsolat vége után és elkeseredni, nem akarok élnit játszani ) és jól érzed magad ha pasizol.
Ez így tökéletesen rendben van szerintem! :)
De várj, amikor előkerül a szőke hercegfiú és tőle már nem akarsz elmenekülni. Wheheheee -> vagy az én variációmban elkap a sárkány és nála maradsz :)
Sárky
ha nem szereted,miért jársz vele?(ezt sose értettem meg...)
szerintem csak akkor járj valakivel,ha tényleg szereted-már ha komoly kapcsolatot akarsz.Az nem az igazi,ha csak azért vagy együtt valakivel,hogy ne legyél egyedül,próbálj meg változatani,hogy ne szenvedj ettől se te se a(z aktuális) másik fél.
Sok sikert!:)
óóóóh, velem ugyanez volt... vagyis hasonló.
nem volt barátom, de azt kívántam, bárcsak lenne, viszont ahogy közel került hozzám vki, ahogy megéreztem a szelét annak, h itt most vmi lesz, rögtön hátraarc, riadó, és 3 lépés távolság.
nem volt egyetlen srác se, akire azt mondtam volna: igen, viszont majd' megvesztem, h még mindig nincs senkim... ez volt nagyjából 18 éves koromig. akkor aztán megismertem az első barátomat, és kibírtam vele másfél hónapot, te hallod, komolyan mondom, büszke voltam magamra :D, aztán szakítottam. nem bírtam tovább. utána hónapokig hiányzott. de nem csináltam volna vissza.
detto ugyanilyen voltam.
aztán eltelt egy kis idő (nem is olyan kis), és végre megállapodtam 1 fiúnál. :)
sztem még te sem találtad meg azt, aki neked való. addig csak flörtölj, ne kezdj komoly kapcsolatba, ha a srác azt akarná, világosítsd fel, h te még nem akarod elkötelezni magad, lazázz, ne akard komolyan. sztem ez lenne a megoldás (nekem is az volt a bajom, h én nem akartam komolyra fordítani a kapcsolatot, a srác pedig már igen, ezért szakítottam.)
úgyh olyan pasit fogj, aki tényleg csak pasi, aki nem akar rögtön feleségül venni! :)
élvezd az életet, és ne törődj azzal, h "nem kell".
ha meg magányos vagy, akkor flörtölj, keress barátokat!
ÉLJ! :) (23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!