Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vastagították már valakinek műtéttel a péniszét?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vastagíttatta e már meg valaki a péniszét ezzel a műtéti eljárással?
Ahogy olvasgattam a neten elég korrekt...
Zsírszövetet vesznek [pl a hasból] és azt be"fecskendezik" a pénisz bőre alá...290ezerre jön ki kb egy alkalom...
Az az igazság ,hogy elgondolkoztam rajta, mi lenne ha elmennék egy ilyenre , mert csak 3,6cm átmérőjű a péniszem és nagyon zavar...
Lenne pár kérdésem: ugye zsírszövetet ültetnek be, attól lesz vastagabb...ilyenkor a pénisz nem veszít a keménységéből?
Azok akiknek már volt ilyene, mik a tapasztalatuk?
Mennyivel lett vastagabb a péniszük?
A válaszokat előre köszönöm
sajnos igaza van az utolsónak...mint említettem természetemből adódóan nem vagyok valami párkapcsolat párti:S de pont ebből az indokból szeretnék ehhez folyamodni ,mert nagyon rossz ez a kisebbségi komplexus..[az orvosok azt mondják, hogy a zsírszövet 30-45%valóban elveszik de a többi ottmarad..]
jó azért nem egy ceruza..de a 3,6cm átmérőt kicsinylem...
Ha megnyugtat és emiatt több lesz az önbizalmad, akkor önmagad miatt tedd meg. Aztán ha fel is szívódik, lehet észre sem veszed, csak sokkal később és mivel még mindig tartani fog a kapcsolatod vagy ha nem, nem ezen bukik el, és rájössz, hogy nem volt túl kicsi soha. Ha kell ahhoz, hogy merj lépéseket tenni, akkor hajrá, ha nem, akkor hagyd a fenébe!
Megnéztem cipőfűzővel, hogy ez mekkora, nem kicsi, nem ekkorára utaltam, amikor arra gondoltam, hogy igenis van amit már nem lehet érezni.
Tudod kérdező, én sajnállak téged. Áldozatául estél a hülye, ostoba p*csáknak, akik itt arctalanul, névteleünl, tudatlanul pofáznak össze-vissza mindenféle ostoba sz@rságot. Pontosan idevezet a női ostobaság, nyíltan látszik a férfiak önbizalomhiányának forrása.
Kérdező, felejtsd el mit írnak itt a nők (mármint nem a te kérdésed alatt, hanem a gyk.hu-n, általánosságban), többségének fogalma sincs mekkora is lenne jó saját magának valójában...
Nem tudsz mindenkinek megfelelni!!! Ha megnyered a lottót, akkor is lesz olyan nő aki kevesli a vagyonod.
A kihívás az életben, hogy olyan nőt találj, aki megfelel neked és megfelelsz neki.
Nem arról, hogy megfeleljünk mindenkinek...
Térj észhez, mert hülyeségeken ábrándozol. Arról nem is beszélve, hogy az a műtét elég kockázatos. Nem is olyan régen láttam egy videót, szó szerint a pénisz komplexuról szólt és egy csávó odáig fajult, hogy a műtétkor berakott szilikon vagy nemtudom mi, már nem volt neki elég, meg feldolgozta a szervezete (itt nyilván akkor nem szilikonról lehetett szó, már nem tudom pontosan miről) és saját magának injekciózta a f@rkába az anyagot. 2 éven belül használni sem tudta. Sőt ráment az egészsége, mert az az anyag tönkretette a szerveit...
A komoly gondokhoz az út mindíg kislépésekhez vezet. Ne lépj erre az ösvényre.
Te magad mondtad, hogy nem volt még panasz rá. Akkor emg mi a f@szt akciózol? A valódi gondokkal foglalkozz, ne szülj magadnak újakat...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!