Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vonz az orális szex. Akkor prűd vagyok? Lányok, ez sértene titeket?
20/F vagyok. Imádom a lányokat, tényleg, 100% hetero vagyok, nagyon könnyen felizgulok, minden. Petting és szex, teljesen rendben van.
De egyszerűen az orális szexet egyszerűen nem akarom. Nem undorodom a puncitól, de egyszerűen nem akarok benyalni oda. Senkinek. Még a legfullosabb nőnek sem. Egyszerűen ha belegondolok, tudom, hogy én ezt nem akarom.
És ugyanígy nem várom el azt sem, hogy leszopjanak. Oké, ha a lány azt akarja, csinálja, de nem erőltetem rá senkire.
Megsértődnél, ha mondjuk a barátnőm lennél, és tapintatosan közölném veled, hogy nem veled a baj, de én nem akarlak kinyalni? Mert egyszerűen nem vonz?
Én sem vagyok oda a nyalásért, de ment már tönkre kapcsolatom azért, mert a másik nem volt hajlandó. A hozzáállása, hogy akkor sem próbálná meg, ha nekem szükségem lenne rá, mert mondjuk csak így tudnék elmenni, szépen legyilkolta az egészet. Persze másban is ilyen volt, de emiatt derült ki.
Nem rossz egyébként, ha nyalnak, de nekem nem elég intenzív és a legtöbben nem is jók benne, kézzel meg annyira megszoktam a maszturbálást, hogy csak úgy jó, ahogy magamnak csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!