Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés
November 3.-ikán kellett volna megjönnie a menstruációjának, 4ikén este úgy érezte hogy megvan neki, vérzett is, de másnap reggelre (november 5) nem vérzett és mégis ugyanolyan görcsei vannak mint amikor menstruál. Ez mit jelenthet? Benne van a pakliba az is hogy terhes? Kérlek segítsetek! 18/F
2011. nov. 5. 12:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki azt mondta nem szereti a gumit, fogamzásgátlót meg nem akar szedni mert hogy meghízik tőle...
2011. nov. 5. 12:30
 12/19 anonim ***** válasza:

Akkor nagyon buta a barátnőd már bocsánat!Mit akar havonta abortuszra járni?

Amúgy meg a tablettáktól se hízik el mindenki!De tök mind1.Széppé teszi a bőrt,meg egyéb tulajdonságai vannak.Tény hogy valakinek csökken tőle a libidója,és meghízik egy picit de ez egyénfüggő!

2011. nov. 5. 12:35
 13/19 anonim ***** válasza:

Úgy bírom, mikor az emberek védekezés nélkül szexelnek, aztán meg itt csodálkoznak, hogy terhesek. Mintha nem is a ő hibájuk lenne.

A csajod meg egy idióta. Majd ha kaparásra kell mennie, akkor meggondolja, hogy szereti-e a gumit vagy nem.

Egyébként mellékesen megjegyzem: nem ez a két módszer létezik a világon. Talán ha lenne annyi eszetek, hogy kicsit utánanéztek a védekezési formáknak, akkor találnátok olyat, ami mindkettőtöknek megfelel.

De ehhez már legalább 90-es iq kellene.

2011. nov. 5. 12:38
 14/19 A kérdező kommentje:
normális választ vártam nem egy bunkóét köszi szépen
2011. nov. 5. 12:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A normális válasz benne volt a bunkóság között, csak értelmezned kellene azt, amit leírtam.

Igen, terhes lehet, mivel nm védekeztetek. Ráadásul a vérzése sem volt normális. Vegyetek tesztet és kész.

Utána eddig nézzetek utána a védekezési módszereknek, mert mint írtam,nem csak tabletta meg gumi van a világon.

2011. nov. 5. 12:41
 16/19 A kérdező kommentje:
A spirál is szóba jött de épp ez a baj hogy csak szóba jött...Egyébként azt tudom még hogy régebben már kétszer elvetélt. És mind a kettő olyan volt hogy csak spontán...
2011. nov. 5. 12:47
 17/19 anonim ***** válasza:
kurv@ anyját a sok tinilánynak,amikor elvesztik a szüzességüket egybül nagylánynak hiszk magukat,és b@sztatják azokat akik szüzek,mostmeg itt sírnak hogy terhes vagyok....
2011. nov. 5. 12:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Spirált nem tesznek fel olyannak, aki még nm szült.

De pl. használhatnátok pesszráriumot spermiciddel együtt, vagy megszakítást spermiciddel.

2011. nov. 5. 12:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Spirált bogaram annak raknak fel aki szült már 1x-er!Akik nem szültek azoknak nem szívesen ajánlja a doki!

De vannak egy csomó fajta védekezési módszer!Miért nem kerestetek rá a neten?Vagy ment volna el az orvosához!

2011. nov. 5. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!