Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mindig azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig azt szeretjük aki becsapot es bántogat?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 18:02
 1/8 A kérdező kommentje:
És mindig begbocsájtunk neki
2011. nov. 4. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért van az, mert nincs kellő önismeretünk és önbizalmunk ahhoz, hogy rájöjjünk arra, hogy ha valaki becsap,átver,megaláz,és még is megbocsájtunk neki(többszöri alkalommal is) akkor ezzel saját magunkat alacsonyítjuk le.

Nincs annyi energiánk ahhoz, hogy legyen saját véleményünk a dolgokról, nem vagy elég erős , és határozott, hogy kiállj magadért.

A te becsületedről van szó, tudj nem-et is mondani.

Vannak kivételek,akikre a fenti nem igaz, de az ritka.

2011. nov. 4. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
amúgy magad miatt kérdezed?
2011. nov. 4. 18:12
 4/8 A kérdező kommentje:
igen magam miat' van egy fiu,akki mindig becsap megaláz de megis szeretem
2011. nov. 4. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Aki behódol, azt megszerezted, nincs vele gond, és az izgalom is megszűnik. Tudat alatt ott van a vadászösztön, hogy megszerezd azt, aki még nem a tiéd. És addig csinálod, amíg meg nem kapod, még akkor is, ha közben leigáz.
2011. nov. 4. 18:39
 6/8 LadyLee ***** válasza:
Én nem teszem - már leszoktam róla. Te is le fogsz.
2011. nov. 4. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert hülyék vagyunk. Azaz csak te. Mert én nem szeretem az ilyet.
2011. nov. 4. 19:23
 8/8 anonim válasza:
Talán mert túlságosan is szeretjük, és túl fontos ahhoz, hogy a szemébe tudjuk mondani azt, hogy kész vége. Ha pedig "barátról" van szó, mindig újabb, és újabb esélyt adunk, miközben az az ember csak átver, és hülyének néz. Egy idő után pedig már természetesnek veszi az illető, hogy mindig megbocsátasz neki, és egyszerűen nem fogja érdekelni, hogy neked mi esik jól, vagy rosszul. Mert az emberek nagy része sajnos ilyen, és hidd el, hogy jobb ha egyszer te is visszaütsz, különben tökre meg leszel alázva mindig.
2011. nov. 7. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!