Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők megütnek valakit, többnyire miért tenyérrel ütnek? Nem jöttek még rá, hogy tenyérrel nem lehet erőset ütni?
Annabell
Persze, a gyerekek és másik nők tekintetében teljesen egyetértek, de a válaszom arra vonatkozott, hogy az ő esetükben mindenféle ütésből probléma lehet. Egy férfi - ha van benne egy csepp büszkeség - nagyon kicsi eséllyel tesz feljelentést egy nő ütése miatt, még akkor is, ha az ököllel történik. Azt sem gondolom, hogy egy szóbeli sértés miatt ököllel kellene ütni, mert akkor nagy a visszaütés kockázata. Inkább a jogos önvédelmi helyzetekre gondoltam, amikor szexuális zaklatást, erőszakot vagy egyéb indíttatású személy vagy vagyon elleni támadást kell elhárítani.
Ugyan ez nem válasz a kérdésedre, de ha én férfiként nem ütök meg egy nőt, elvárom, hogy ez fordítva se történjen meg.
Mindent meg lehet beszélni. Ha már valamit nem, akkor inkább menjen szét a pár, ne találkozzanak a barátok, bánom is én, de fizikailag ne bántalmazzanak a felek.
Még a gimiben volt egy osztálytársam, aki ütögette a fiúkat, mert "azok fiúk, úgysem üthetnek vissza". Na ennek a leányzónak járt volna egy emberes verés.
Bántalmaz az asszony? Összecsomagolom (nem megverem, csak lefogom). Nem érti meg? Viszont látásra!
Mert p*csák.
Mi a fenének pofozkodni, csípni, rúgni, üvölteni ha a legjobb a közöny vagy az ha kiröhögöd és otthagyod?
Szóban sokkal jobban meg lehet alázni valakit mint egy pofonnal. Sajnos van pár "harcias amazon" aki annyira erőszakos, hogy elfelejti, hogy ő végülis nőnek született és úgy kellene viselkednie:/.
20N
Utolsó kettőnek:
Még általánosban volt 2 ilyen lány, akik keménykedtek velem, úgyhogy mivel fiú vagyok, megvertem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!