Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor csókolóztál először? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor csókolóztál először? És milyen volt?

Figyelt kérdés
Várom azoknak a véleményét akik emlékeznek az első csókólózásukra :), és ha igen milyen érzés / érzés volt? :)
2009. máj. 6. 20:44
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
részegen 16 évesen, és borzalmas volt. azt se tudtam ki a srác, de nagyon ronda volt, és olyan hirtelen "lekapott", h tiltakozni se tudtam. a nyelve a torkomban volt és jól összenyálazott. fúj:S
2009. máj. 6. 23:20
 22/35 anonim válasza:
100%
Húú én 16 évesen :D Érdekes volt :D Feljött egyik haverom, és hát egyszer csak elcsattant a csók :P Persze azóta már nem a haverom ^^
2009. máj. 7. 09:00
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
15voltam.Discoban történt.Disco számok mentek és már akkor nagzon néztük egymást...majd amikor jöttekk a lassú számok akkor..:)...jó volt:)
2009. máj. 7. 09:26
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen 1 évvel ezelött... és nagyon de nagyon bénára sikerlt.... olyan ciki volt :/ :D
2009. máj. 7. 09:30
 25/35 anonim ***** válasza:

Fiú vok.

Hát nekem kb olyan 11 évesen,és egy kuka mögött:)))))

De azért a kuka mögött,mert azt hittük annyi idős fejjel,hogy nem látnak suliba az ablakból,közbe meg fél iskola azt nézte:)

Bár azt nem nevezem még csókolózásnak,inkább csak nyalakodásnak:) Kinek,mi:)))

2009. máj. 7. 13:10
 26/35 anonim ***** válasza:
Én 15 voltam...Unokatesóm unokatesójával:D Erre mindenki azt mondta "de paraszt vagy,a saját rokonoddal??" holott nem is vagyunk rokonom..illetve nem vérrokonok...de mindegy,nagyon szerettük akkor egymást,de nem lehetett folytatni,mert túl nagy volt a távolság..úgymond egy romantikus "szórakozás" volt..de mély nyomot hagyott bennem!!Ennek már 5 éve,de még mai napig nap mint nap eszembe jut ^^
2009. máj. 7. 14:22
 27/35 anonim ***** válasza:
16 voltam majdnem. Olyan semmilyen volt. Talán azért, mert nem voltam szerelmes :S
2009. máj. 7. 17:24
 28/35 anonim ***** válasza:

Tavaly nyáron a Balatonban a lány az ölemben ült egyszer csak fogtam magam, és megcsókoltam kb 5-6percig tartott és csodálatosan jó volt.

Egy 17éves srác.

2009. máj. 8. 09:13
 29/35 anonim ***** válasza:

13/L

még sose

2009. máj. 8. 14:10
 30/35 anonim válasza:
nekem 2008. augusztus 1. volt a legjobb, legszebb nap az életemben elsőnek nem is gondoltam volna hogy lesz is valami jó abba a napba mivel csak 1 sráccal találkoztam volna akkor még csak 1 srácnak tekintettem semmi töbnek. de mikor találkoztunk és megláttam a melette álló gyönyörűszép lányt akitől még a hideg is végigfutott a hátamon(potítiv értelemben)olyan elragadó teremtés volt:$ és egyből bele is szerettem:$ és mondtam magamban ez a nő kell és ha megkapom soha nem engedem el. SOHASOHA!! és aztán teltek a percek egyre közelebb kerültünk egymáshoz anyira közel hogy egy váratlan pillanatban megtörtén a csóda elcsatant egy csók:$:$ ekkor eláradt a testem melegséggel és nem gondoltam semire csak arra a pillanatra:$ és ettől fogva egy a srác nagyon közel áll hozzám mivel ö álltal ismertem meg ez a gyögyörű lányt. De senkise áll hozzám közelebb mint ez a lány és büszke vagyok rá nagyon:) és remélem együtt leszünk örökkön örökké még a halál el nem választ! tom hogy egy kicsit nyálas.... de b+ ez van. ezt kell szeretni. :)
2009. máj. 9. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!