Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen játékokat ilyesfajta tudtok?
Jó lenne tudni a kort, de 15 év felett egy üveg bor (800 forinttól) vagy egy üveg pezsgő (900 forinttól) sokat tud segíteni, 15 éves kortól évenként 1,7-es szorzó a mennyiségekre. Ha valaki 17 évesen 2 liter bortól nem lesz közvetlenebb, azt hagyd ott, alkoholista.
15 év alatt: Felelsz vagy mersz.
A klasszikus hova kéred a puszit, kitől, hányat játék. És lehet fokozni is hangulattól függően.
Engem egyszer így hoztak össze egy csajjal a barátnői. Játszottunk, és valahogy mindig én jöttem nála és a szájára kellett puszikat adni, ami aztán átment csókba. Utána mesélte el, hogy a barátnője(aki befogta a szemét), amikor rámmutattak, meg a szájra és tizet mutattak egy picit megnyomta a becsukott szemét, és így került mindig rám a választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!