Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még itt más is, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még itt más is, aki nagyon próbálkozik barátnőt szerezni, de valahogy sehogy sem jön össze és úgy érzi, hogy el van átkozva? Miért nem kellünk a lányoknak?

Figyelt kérdés
22/F
2011. nov. 3. 20:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én nem próbálkozom nagyon mert az a nagyon fog el baxni mindent:D.
2011. nov. 3. 20:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy nagyon aranyos fiú barátom kicsi korom óta ismertem és segítettem neki barátnőt szerezni. Minden témát átbeszéltünk ami csak szóba jöhet egy kapcsolat előtt alatt és olyan barátnője lett csak néztem.
2011. nov. 3. 20:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Azért ne gyertek már mindig ezzel a pénzel. Nekem eléggé dagadt a pénztárcám, de bűn ronda vagyok, akárhány nőnél próbálkoztam mind elhajtottak, soha nem volt még senkim, szűz vagyok. Mindenki jön a hiperszuper autóval könnyű csajozni, meg motorral... hát nekem van autóm is, motorom is, meg egy saját kertes házam, divatos ruháim, mégsem kellek senkinek. 29F
2011. nov. 3. 21:30
 14/16 A kérdező kommentje:

ma 21:30

sajnálom sorstársam

prostira nem gondoltál még?

én is azon gondolozom, hogy elmegyek, mert ez így nem lesz jobb már, ha eddig sem akartak engem, akkor itt már csoda kéne, hogy végre egy normális, rendes, vonzó lány belém szeressen

és mivel én nem hiszek a csodákban, marad a prosti

2011. nov. 3. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Soha. Inkább szüzen halok meg, mint hogy egy ilyen gusztustalan lénybe dugjam be a farkam. Inkább dugom az egyik motorom kipuját, mint egy k*rvát.
2011. nov. 3. 21:38
 16/16 anonim válasza:
Türelem.. idővel sikerülni fog csak ne add fel! :)
2012. febr. 17. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!