Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből állapítható meg?
Figyelt kérdés
Miből állapítható meg, hogy két ember (normális - ff-nő)
között milyen kapcsolat van? (új baráti körben végeztem eme megfigyelésem, nem ismerem őket annyira)
Hetek óta nézem 2 ember szenvedését. Néha úgy érzem szerelmesek egymásba, néha pedig azt, hogy gyűlölik egymást.
Bele nem kívánok szólni, nem az én dolgom, de egyre kíváncsibb vagyok.
2011. nov. 3. 14:29
1/6 anonim válasza:
Normális? Férfi nö?
Attól függ kinek.
2/6 anonim válasza:
A szerelem és a gyűlölet nincs is olyan messze egymástól. Lehet, hogy pont ezért szenvednek.
3/6 anonim válasza:
Jó kérdés, bár tapasztalt vagyok ezen a téren mégsem tudnék erre így válaszolni. Nagyon sok féle kapocslatot láttam már, amit pedig felhoztál példának csak egy átlagos férfi-nő reláció :D
4/6 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező,
Tisztelettel közlöm önnel, hogy a kérdése értelmezhetetlen!
Üdv: Egy névtelen Troll
5/6 anonim válasza:
Te vagy az JÓZSI! Most lebuktál! Még hogy névtelen...
6/6 anonim válasza:
Hát.. ha a büdös életben nem állnak szóba, akkor nem túl jó, ha olvadó tekintettel merednek egymásra, esetleg kézfogás, ölelés estébé, akkor határozottan pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!