Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kiábrándító ha egy csaj csúnyán beszél?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiúval,de mindig háromszor át kell gondolnom mit mondok. Nem akarom magam elvágni nála,de az a baj hogy nekem már természetes a ge.cizés meg társai...
17/L
2011. nov. 3. 09:37
11/19 anonim válasza:
Attól függ. Nekünk az osztályban mindenki káromkodik. Én is szoktam a pasijaim előtt. Szerintem a most felnövő generációt(12-19 éves) nem zavarja, és nem is fogja.
12/19 anonim válasza:
"Ezt csak Te érzed úgy hogy nem fejezi ki más jobban" ... Igen, pontosan ezt mondtam. Hogy szerintem. :) De mivel ritka az ilyen eset, amikor (ismétlem, SZERINTEM) semmi más nem fedi le, viszonylag ritkán alkalmazom.
És nem azért kifejező eszköz, mert én használom, hanem mert a magyar nyelvű társadalom használja.
14/19 anonim válasza:
Használja persze, csak Te nem jól alkalmazod, oda nem illő szavakkal párosítva értelmetlen káromkodás! :)
16/19 anonim válasza:
"a faszt kiábrándító
17/L"
Nekem átjött.:DDDDD
17/19 anonim válasza:
Igen, nagyon is kiábrándító. Mint valaki írta, nem azzal van a baj, ha néha trágárabban fejez ki valamit, persze annak is vannak határai, és a "g.ecizés" nagyon nem fér bele; hanem ha majd' minden mondatában töltelékszóként akadnak ilyenek...
19/19 anonim válasza:
Mondjuk jelenj meg a fiúddal egy vállalati bulin és add elő magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!