Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a puncit és fenékrészt teljesen csupaszra szőrteleníteni? Ti hogyan csináljátok?
Eddig borotváltam, de nem lesz teljesen puha tőle, sőt másnap szúr, ez nem vált be, ráadásul kipattogok tőle teljesen. És nem is fér oda mindenhova.
Az epillátortól benő a szőr, meg annyira fáj, ott nem bírom ki, már próbáltam.
Ti mit használtok?
Én nagyon kipattogok és zavar.
Miért melegítsem fel, az úgy is működik. A kezemet gyantáztam már hideggyantával. Vagy úgy jobb??
Az epillátorról meg annyit, hogy vettem egyet egykor. Leepilláltam a két karomat. Azt hittem megőrülök, úgy fájt, de a végére megszoktam.
3-4 napig nem tudtam a 40 fokban rövidújjut felvenni úgy kipattogott a karom, pedig bekentem. Mire elmúlt a kipattogás, visszanőtt a szőr. Kb 1, 5 hétig tartott, de addig a pöttyökből is maradt. Kizárt nálam az epillátor.
Gyantával meddig marad lent puha? 2 hét?
Értem, azért kipróbálom.
De egy otthoni gyantagép min. 30 ezer. Inkább a hideg gyanta. Főleg, ha úgy járnék vele, mint az epillátorral. Megvettem jó áron, most meg benne a pénzem nem is használom. :D
Én is borotválom.
utolsó
veetet szabad ilyen helyen is használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!