Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a gyk-n csak rút, magányos pasik vannak?
Figyelt kérdés
Nem találkoztam még itt egyetlenegy normál külsejű pasival sem..2011. nov. 2. 13:28
11/34 A kérdező kommentje:
Hé,hé emberek! Én nem vontam le sztereotípiákat a gyk-s hímneműekről! Azért is tettem fel a kérdést, hogy megbizonyosodjak róla így van-e.. :)
2011. nov. 2. 13:36
12/34 anonim válasza:
Az biztos,hogy aki itt elkezd írogatni levelet,de fotók b*szik küldeni,annak oka van...Szóval tényleg elég bénák szoktak itt lenni :(
13/34 A kérdező kommentje:
Jah. 'net harcosok'. Én így nevezem őket. :)
2011. nov. 2. 13:38
14/34 anonim válasza:
minek mutogassam magam kiváncsi itt vki is rám?nem hinném
15/34 anonim válasza:
Na jó, akkor tisztázzunk valamit. Itt, a gyk-n, alapvetően kétféle fiú/férfi szokott megfordulni:
1. Az antiszoc, kocka, csúnya szűz fiú, aki sír, mert nincs barátnője. Szerintem ha adnának magukra, akkor 60%-uknak semmi gondja nem lenne, de csak szomorkodnak.
2. Az ún. normális fiúk, akik általában kapcsolatban vannak.
16/34 anonim válasza:
kérdező te jócsaj vagy? küldj képet magadról
17/34 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok 'jó' csaj.. Ez most nem releváns. Normál kinézetem van. Én nem 'jó' pasikat keresgélek itt,(mert nem is keresgélek egyáltalán senkit) hanem a NORMÁL külsejűekre gondolok. :)
2011. nov. 2. 13:42
18/34 Bazsii05 válasza:
engem nem tartanak csúnyának és igen nekem kockás a hasam izmos a mellem,de néha a belső sokkal többet ér,mint a külső.. Nem értelek.
19/34 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem meg az összkép és a kisugárzás fontos. Amúgy nem jön be a kockás has... :)
2011. nov. 2. 13:45
20/34 anonim válasza:
ha nem vagy jó csaj akkor miért vagy kiakadva hogy itt nincsen jó pasik? lejjebb kellene adnod a szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!