Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha beleszeretsz 1 olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beleszeretsz 1 olyan lányba aki le se szar. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Erre nincs recept. A legjobb, ha megpróbálod elfelejteni.
2011. nov. 2. 10:51
 2/6 A kérdező kommentje:

de hogy.felejtsem el?

nem megy. ma nem is mentem suliba inkább, hogy ne is lássam.

2011. nov. 2. 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Még jó, hogy nem mentél. Ma szünet van.
2011. nov. 2. 10:54
 4/6 A kérdező kommentje:
nekünk nincs.
2011. nov. 2. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ez sz@r ügy!

Én is jártam így.

Egyénfüggő én például sokszor jártam így. Sokáig eszembe jutnak azután a hogyan telik az idő egyre kevesebbet gondolok rájuk. Amit tudok megteszek ,de minden nem jöhet össze. Úgy vagyok ezzel a dologgal ha törekszem és elbukom (vagy hülyét csinálok magamból) Akkor az már úgyis teljesen mindegy. Könnyű mondani azt hogy felejts el valakit akibe beleszeretsz. Ezért én nem is tanácsolok ilyet. Az idő megold mindent. Ha találsz valakit aki neked megfelel és bele is szeretsz a többi akiről lemaradtál már nem is nagyon fog izgatni. :)

2011. nov. 2. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:
6 évig szenvedtem így. Leginkább azt tudom tanácsolni, hogy munkaterápia. Kezdj még jobban tanulni, találj valami, hobbit, vagy ha már van, űzd még jobban. A lényeg az, hogy úgy lekösd magad, hogy ne gondolj rá. És a másik: keress hibákat benne (ha már úgyis mindig látod). Ha elég negítvumot tudsz felhozni, előbb-utóbb rájössz, hogy nem is olyan nagy szám. És keress másikat, minnél hamarabb.
2011. nov. 2. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!