Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Msn-en keresztül szerettem bele. :S Baj ez?
Pár napja láttam élőben egy srácot, nem szólított le (mert nem volt rá lehetősége), de rámkeresett myvipen, és felvett msnre. Msn-en nagyon jól elbeszélgetünk, és azt hiszem beleszerettem. Szerintetek baj, ha egy ember msnen keresztül szeret bele vkibe?
Kicsit messze lakik tőlem (150km), és nem nagyon tudunk találkozgatni, de én azt hiszem belezúgtam. Mit csináljak?
16/L vagyok, ő 17/F.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:27
Neki üzenem: ez az eset régen volt, és úgy szerettem bele, hogy még nem találkoztunk személyesen, mégis úgy éreztem, mindent tudok róla, vagyis tudunk egymásról. Amikor végre sikerült találkoznunk, már úgy találkoztunk, mint egy pár. Ezért hihettem neki hónapokon keresztül... Ő pedig először eljátszotta a szerelmest, később aljas módszerekkel próbálta elérni, hogy kiszeressek belőle. Ez pedig nagyon nagy keservek árán sikerült. Hiszen hónapokon át hazudott nekem. Akkor tanultam az esetből: msnen keletkezett érzelmekre hagyatkozni nem szabad.
Most van párom, lassan fél éve vagyunk együtt, őt is interneten ismertem meg, de mielőtt bármibe belementem volna, hosszasan beszélgettünk, és többször találkoztunk. Nem vagyok már az a naiv kislány, aki voltam. És eddig még nem adott okot a csalódásra, de volt alkalmam eléggé megismerni, mielőtt összejöttünk volna ténylegesen. Egyszerűen megóvtam magam a csalódástól.
Ezért mondtam, amit mondtam. Saját példából okulva. És láss csodát: nem zárom ki a netes ismerkedés lehetőségét, azt sem, hogy beleszeress valakibe, akit itt ismertél meg, de elengedhetetlen a személyes találkozás (lehetőleg többszöri alkalommal), mielőtt kimondod: szeretem.
Ennyi. :)
tegnap 14:20-as vagyok
Ez érdekes.:)
Élőben nem beszélgettem vele, mert nem szólított le, de néztem, mikor másokkal beszélgetett, és teljesen normálisnak nézett ki.:D Ő most nem tudja, hogy "belezúgtam". A lényeg, hogy Én még naív kislány vagyok, és nem tudom irányítani az érzelmeimet... A legrosszabb, legbunkóbb, leghülyébb, legköcsögebb srácba is beletudok esni percek alatt úgy, hogy évekig rajta rágódom, pedig ő csak szivat, és én ezt tudom is. Szerencsére annak már vége, azon már túl vagyok.:) De most meg msn-en zúgtam bele egy srácba...:S Az a különbség, hogy ő nem keménycsávó, és nem úgy néz ki, hogy köcsög, bunkó.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!