Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen boxert, alsónadrágot viseltek?
párom sima boxert hord,kedvencei amik tőlem vannak,mind mintás,figurás...
nekem tetszene rajta a feszülős boxer is,kapott olyat is,de nemszereti,jobb neki ha "lóghat a szerszám amerre akar":D
fecskét szerencsére nem akar hordani,nem hiszem h tetszene
22/L
Én változatosan hordok mindent, egyik nap feszülős boxer, másik nap fecske, harmadik nap lazább boxer, és ezek variációi. Általában sötét színűket választok, a mintásakat annyira nem szeretem. Vannak márkásak, és Kínai is, ami sokszor kényelmesebb mint a márkás.
Szóval változatos vagyok, nem ragadok le egy bizonyos típusnál, fajtánál.
38/F
Hordtam régen sima alsó gatyát, de amikor megkaptam az első boxeremet én azóta inkább a boxert tartom előnyben!
16 éves korom óta hordok boxert, most 22 vagyok.
Egy tévedést szeretnék eloszlatni. A „fecske” NEM alsőnadrág. A fecske-szabású úszónadrág a 60-as években volt divat. Ez a fecske úszó oldalt nagyon vékony volt, sőt, baloldalt meg is kellett kötni. Középütt egy széles föggőleges csík díszítette a „fecskét.” Én még kisgyerek voltam akkoriban, nekem nem volt, de apámék korosztályának ige. Visszatérve a férfi fehérneműhöz: egyszerűen csak „alsónadrág” az, ami nem „boxeralsó,” de semmiképpen sem „fecske.”
Egyébként nem igaz az a nézet, miszerint az ifjak csak boxert hordanak, mert a sima alsónadrág "trottyos." Ezt azok mondják, akik mindenkire szeretnék ráerőltetni a boxeralsót. Kinek ez a kényelmes, kinek az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!