Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő bérlés, igy ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Olyan lányt keresek (16-30) akit szintén szivatnak a haverjai és a szülei hogy nincs párkapcsolata, és "kiadná" magát a barátnömnek, én meg "kiadnám" magam a pasijának.2011. nov. 1. 19:47
11/25 anonim válasza:
Elvinnéd bemutatni a családodnak? Ez most komoly?
12/25 anonim válasza:
Léteznek ilyen röhejes emberek..
13/25 anonim válasza:
Akkor most 16 vagy 30? Hány éves vagy?
Ha 20-on felül, akkor a szülőknek kb semmi köze sincs hozzá és hülyeség ilyen ovis módszerrel megoldani.
Egyébként 15-16 évesen még talán benne is lettem volna egy szimpatikus sráccal, amikor a suliban már kb mindenkinek volt pasija, csak nekem nem.
14/25 anonim válasza:
én benne lennék. hány éves vagy? Hol laksz? 18/L
17/25 anonim válasza:
Engem sem!
Puszi Apa.
Ui:este számolunk.
18/25 anonim válasza:
Ha sikerül találnod olyan csajt aki belement légyszi ird már meg nem az érdekel h ki ő mitcsinál stb,csak h van e olyan aki látalanba belemegy! :)
19/25 anonim válasza:
én is ilyen lányt keresek, hajdú-bihari fiú vagyok
ez az ötlet nem hülyeség! fogjátok fel úgy, mint egy izgalmas szerepjátékot! :)
20/25 lökött lány válasza:
Én lehet, hogy benne lettem volna, de már nem aktuális ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!