Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, mennyire jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Darkey kérdése:

Csajok, mennyire jön be nektek ha egy pasi gitározik?

Figyelt kérdés

Írjatok kort is! És,

hogy inkább elektromos:

[link]

vagy inkább akusztikus gitár:

[link]

2011. nov. 1. 17:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%
ez így önmagában nem ok, vagy pluszpont, de általában akik gitároztak fiúk jobban bejöttek de a személyiségük, tehát olyan "őrültek" és nem fogják vissza magukat annyira, közvetlenebbek ugyanakkor van bennük művészi hajlam, értelmesek. szerintem ezt a zene, a zene felé nyitottság teszi. az ilyen fiúkkal mindig lehet koncertekre járni, stb.
2011. nov. 1. 18:43
 12/19 anonim ***** válasza:
43%
Nagy ivben leszarják azokat a kis buznyákokat, akik el tudnak játszani két akkordot és máris rockszárnak hiszik magukat. Manapság már minden harmadik hülye gyerek gitározik. Ha ez az összes előnyöd, amit fel tudsz mutatni, nem sok esélyed van.
2011. nov. 1. 18:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, ha egy fiú gitározik. Persze csak azért, mert gitározik, nem megyek hozzá feleségül, de ha alapból is bejön a srác, akkor a gitározás még rátesz egy lapáttal. :)

És az akusztikus jobb. :( (én is szeretnék megtanulni gitározni. Akusztikuson) =)

2011. nov. 1. 19:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaj! Azt a smiley-t ott elrontottam. Mosolygós akart lenni :)
2011. nov. 1. 19:20
 15/19 A kérdező kommentje:

1. gépész szeretnék lenni! Még nem vagyok az.

2. szerintem akik gitároznak azok inkább nyugodtak... én pl nem kőkemény rockot játszom. És szoktam akusztikuson is játszani, csak az elektromoson sokkal könnyebb:) de ott is lehet állítani, hogy olyan hangja legyen mint az akusztikusnak. És nem járok koncertekre! A fülem miatt, elég gyenge:)

3. félreértés ne legyen! Nekem van barátnőm:D

4. Nem szarom le akik nem tudnak játszani csak 1-2 akkordot, inkább segítek nekik. És nagyon jó "örömzenét" játszani olyanokkal akik még kezdők.

köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek:)

2011. nov. 1. 20:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
imádom az olyan pasikat, de önmagában nem számít ez sokat. a gitár típusa meg mindegy:)
2011. nov. 2. 15:16
 17/19 szerelmes lany elete ***** válasza:
Szerintem meg tok sexi ha egy srac gitarozik .A gitar tok m1:D
2011. nov. 4. 17:52
 18/19 ivilicious ***** válasza:
nekem bejön, én is tudok gitározni. apámnál a pasi már megnyerte a kegyeit,ha tud valami hangszeren játszani, főleg,ha gitáron. nagy punk az öreg is :D
2013. márc. 19. 11:12
 19/19 anonim válasza:
Nem számít semmit, tök mindegy, hogy gitározik-e.
2014. júl. 31. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!