Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mennyire jön be nektek ha egy pasi gitározik?
Írjatok kort is! És,
hogy inkább elektromos:
vagy inkább akusztikus gitár:
Nekem tetszik, ha egy fiú gitározik. Persze csak azért, mert gitározik, nem megyek hozzá feleségül, de ha alapból is bejön a srác, akkor a gitározás még rátesz egy lapáttal. :)
És az akusztikus jobb. :( (én is szeretnék megtanulni gitározni. Akusztikuson) =)
1. gépész szeretnék lenni! Még nem vagyok az.
2. szerintem akik gitároznak azok inkább nyugodtak... én pl nem kőkemény rockot játszom. És szoktam akusztikuson is játszani, csak az elektromoson sokkal könnyebb:) de ott is lehet állítani, hogy olyan hangja legyen mint az akusztikusnak. És nem járok koncertekre! A fülem miatt, elég gyenge:)
3. félreértés ne legyen! Nekem van barátnőm:D
4. Nem szarom le akik nem tudnak játszani csak 1-2 akkordot, inkább segítek nekik. És nagyon jó "örömzenét" játszani olyanokkal akik még kezdők.
köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!