Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy aki keresztbe tudja tenni a lábát annak kicsi a
kukaca? (kép)
Meg annyival kiegeszitenem a dolgot, hogy a lankadt meretbol eleve nem lehet kovetkeztetni a merev meretre. Szoval ha tenyleg lenne ilyen osszefugges, hogy egy ferfi azert tudja keresztbe tenni a labait, mert lankadtan kicsi a penisze, az sem jelentene azt, hogy mereven is kicsi neki. Szoval ez abszolut nem igaz.
2011. nov. 1. 00:44
12/20 A kérdező kommentje:
oké..köszi..csak mert bár barátom tudja keresztbe tenni valaki meg egyáltalán nem. de akkor tudom hogy kicsi a heréjük .. :)
nekem nincs nagy de nem tudok ugy ülni h keresztbe van, zavarja nagoyn a heréimet
osztánytársam iskolába nyaralni jár télen is, papucsban keresztbe tett lábakkal ül órákon, mellesleg egy tahó afropalóc
f17
2011. nov. 1. 01:30
Én abszolult nem tudom keresztbe tenni a lábamat. Nyomná:S Hogy nagyobb lenne a herém? Nem tudom, mert nincs máshoz viszonyításomXD Valahogy nem érdekelt, hogy más golyóit lemérjem. Nekem fura az, ha egy férfi keresztbe tudja tenni.
2011. nov. 1. 07:26
ez hülyeség, de sajnos ez a nézet eléggé elterjedt, iskolában is megfigyeltem, hogy az összes fiú majd' derékszögben tartja a lábait, ha ülnek a közelben lányok is, mert nekik akkora van, hogy még egymás mellett se fér el a lábuk XD
18/L
2011. nov. 1. 11:56
A herék is egy szempont. A nőknek nincs semmi a lábuk között, a férfiaknak viszont vigyázni kell, nehogy megnyomják őket.
Emellett azonban egyszerűen a testfelépítés is közrejátszik. A nőknek szélesebb a csípőjük, ezáltal távolabb kerülnek a combjaik egymástól, mint a férfiaknak.
[link]
[link]
Plusz még általában ugye vékonyabbak is a lábszáraik. Meg a nők egy picivel hajlékonyabbak is.
Úgyhogy elég nagy helyzeti előnyben vannak a férfiakhoz képest ilyen téren. Ők bármikor keresztbe tudják vetni egy laza mozdulattal. A férfiaknak meg egyrészt erőlködni kell hozzá, másrészt igazítgatni a heréket alatta. ;)
2011. nov. 2. 04:21
17/20 A kérdező kommentje:
Ez hülyeségXD Nem kötekedés miatt, de nem azért nem tudják egyesek keresztbe tenni. Kipróbáltam és felhúzás kezdetenél kezdet nyomni aztán keresztbe rakáskor nem a nyomás zavart engem, mert olyankor le kerültek a cuccok vagy értsd hátra. Tehát nem a golyóimat préseltem és senki sem préseli olyankor akár mekkora a szerszáma! Vagy alá vagy felé kerül, de combok közé nem. Nem az a gond. Hanem a lábamnak volt kényelmetlen. Feszültek vagy hogy fejezzem ki magam. Meg a térdem a vádlimat nyomta. Na most már érthető? Nincs köze a golyókhoz és a dákóhoz semXD
2011. nov. 2. 09:57
hát utolsó nincs igazad
lehet, hogy nked a golyóid babszem méretüek, de másé nem
szal amikor azt mondom, összezárt lábbal nem kéynelmes, és nyomódnak a golyóim, akkor nem levegőbe beszélek
2011. nov. 2. 17:20
Hát nem babszem, de azét örülök, hogy ismered a testem ennyire. Neked valószínűleg 2 méter átmérőjű igaz? Nekem se kicsi képzeld el és ez nem hazugság. Lehet te szereted nyomkodni a golyóid vagy még egyet lépni is nagy tudomány neked. A vagánykodásodat máshol mutasd be kisp*cs!
2011. nov. 2. 20:12
Kapcsolódó kérdések: