Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Viszkethetek attol, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszkethetek attol, hogy ha kicsit durvabb volt a szex, vagy elkaptam valamit?

Figyelt kérdés
Ovszer nelkul volt, szombaton... Azota neha orjitoen viszketek. 17/L
2011. okt. 31. 20:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szinte bíztos,hogy valami baci vagy vírus odakerűlt.Sok ilyen a fiúnál nem okoz tünetet.A nőgyogyász már sok ilyennel találkozott,bátran fordulj hozzá,ne légy szégyenlős.Ha viszont nem akarod,ajánlom a canesten kombi +-t.Ebben van hűvelykúp és krém is.Amikor patikában meloztam,vitték mint a cukrot a nők.(recept nélkűl kapható).
2013. dec. 1. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Elfeledkeztem róla,hogy ha a fíúnak semmi baja,előfordulhat,hogyha orálisan is kényeztetett,hogy a nyálban is lehetnek olyan bacik,amik csak akkor okoznak ilyen tünetett ha nő nunijával érintkezik.Ezek a szájban gond és tünetmentesen elvannak.
2013. dec. 1. 15:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Szrt nem ér a canesten, orvos kell ilyenkor.
2019. febr. 10. 08:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Orvos, orvos, orvos! Ez nem kerdes. Lehet csak gomba, lehet gomba plusz vmi kozonseges bakterium pl E. Coli, de lehet durvabb bakterium. Ma keresd meg a telefonszamot es holnap elso ora utani szunetben kerj idopontot.

Amugy meg jo volna tobb reszletet tudni, idegennel voltal, csinaltad maskor is ovszerrel, ilyesmi.

A valasz a kerdesre: igen, a durvabb szextol serul a huvelyham. Hasznaljatok sikositot.

Amugy meg gyanus vagy te nekem. Ovszer nelkul szexelsz de felsz az orvostol? Vagyis tabit se szedsz??? Ugye azt vagod, hogy egy huvelygyulladasnal komolyabb dolog is tortenhet veled?

2019. febr. 10. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!