Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg látszik egy nőn, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg látszik egy nőn, ha nemi életet él?

Figyelt kérdés
Nemrég hallottam valakitől, hogy ha egy nő nemi életet él, akkor megváltozik az alakja, a menése. Igaz ez? Vagy másról is észre lehet venni?
2011. okt. 31. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem is hiszem, hogy egy vadidegent pont az érdekelné és azt figyelné, hogy élsz e nemi életet. Bocs de engem nem izgatna. :D
2011. nov. 1. 14:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem is vadidegenekre gondoltam, hanem ismerősökre, rokonokra. Olyan családom van, ahol szeretik a magánéleténél fogva kifigurázni az embert :/
2011. nov. 3. 09:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Kutya se látja rajtad.. Ne aggódj.
2011. nov. 3. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!